Juan y Medio: "Miserables, repugnants! No critiqueu Amancio Ortega"

Juan y Medio ha esclatat en directe durant l'emissió del seu programa a Canal Sur, un espai que ha aprofitat per defensar Amancio Ortega de les crítiques que està rebent últimament. El propietari de Zara ha fet una donació milionària per intentar ajudar durant la crisi del coronavirus, però són molts els que l'estan deixant verd igualment.

Una actitud que no fa gens de gràcia al presentador, que ha emès unes imatges d'un grup de sanitaris que han acudit a les portes de la casa d'Amancio a La Corunya per desitjar-li feliç aniversari i agrair-li el que ha fet: "Si no fos per l'altruisme i generositat d'aquest home, de ben segur que hi hauria moltes més desgràcies a lamentar. Per si algú té algun dubte, de ben nascut és ser agraït. I li estem molt agraïts, senyor Amancio Ortega".

 

"Això la immensa majoria dels espanyols, no tots. Hi ha uns miserables i repugnants que encara rebutgen la seva ajuda. No passa res, estan en tractament i milloraran. Moltíssimes gràcies i feliç aniversari, Amancio. Com m'agrades", deixava caure en una dura crítica cap als seus detractors. 

Unes paraules que han rebut molts aplaudiments a la xarxa, de gent que tampoc no entén les crítiques a un gest altruista de l'empresari.

 

 

Comentaris