Josema Yuste critica el feminisme d'Irene Montero: "Cursileria ridícula"

Josema Yuste ha acudit a 'Liarla Pardo' per promocionar la seva nova obra de teatre. L'humorista ha xerrat amb Cristina Pardo sobre la seva vida artística, però també ha opinat sobre la situació política actual. Què opina sobre el nou govern de coalició de PSOE i Podemos?

En general ha volgut deixar clar que considera que avui en dia és difícil fer humor sense ofendre a ningú: "Abans actuaves amb molta més llibertat perquè Espanya vivia un altre context radicalment diferent. Era més fàcil fer humor. L'actualitat que vivim convida a l'humor, perquè a la política és molt graciós el que està passant. Jo em pixo. Abans hi havia molt més respecte en el Parlament. Tots barallaven per les seves idees, però ho feien amb més intel·ligència". 

"Els polítics d'abans eren moltíssim millors. Ara hi ha molta mediocritat. Quan ets polítics has de ser capaç de ser honest ahir, avui i demà", ha prosseguit contundentment.

Josema Yuste a 'Liarla Pardo'   La Sexta

Josema Yuste a 'Liarla Pardo' / La Sexta

 

Una de les seves crítiques més directes ha estat contra Irene Montero i el seu ministeri d'Igualtat. A Yuste no li va agradar que deixés caure un missatge feminista mentre jurava el càrrec com a ministra, quan va dir "consell de ministres" en femení.

"Em sembla molt cursi. No sé si sap que existeix el gènere neutre, potser no dona per més. Pronunciar espanyols i espanyoles és cursi, per no dir xarona". Què vol dir amb això? Que és molt feminista? Això no és feminisme, noia. Hem arribat a un nivell de cursileria ridícul", lamenta.

Josema Yuste carrega contra Irene Montero a 'Liarla Pardo'   La Sexta

 La Sexta

"Per sobre de l'home i la dona estan les persones. No sóc ni masclista ni feminista, sóc persona i crec que així tinc la ment més oberta. A mi m'importen més les persones, sigui qui sigui i votin a qui votin". Un missatge que l'ha comportat un munt de crítiques a la xarxa, al que ja està acostumat. 

Més informació
 

Comentaris