José Sacristán insulta els independentistes: "Han fet una 'soplapollez'"

L'actor creu que hi haurà unes noves eleccions espanyoles

L'actor José Sacristán ha donat una entrevista al diari 'El Mundo' on carrega contra els independentistes. Primer, però, és preguntat per si sent desconcertat amb la realitat política espanyola. "No sé si és la paraula, perquè era de preveure. No sé què passarà. En allò més immediat, estem abocats a unes noves eleccions. Confio que a última hora aquest noi, Pablo Iglesias, entengui de debò el món on viu", respon l'actor. 

I seguidament, ja és preguntat directament per Catalunya. "És un tema difícil, no és fàcil de resoldre perquè dos milions de catalans són molts. Són insuficients perquè aquests 'chapuceros', perquè els líders d'aquest moviment són uns 'chapuceros'", comença dient Sacristán. 

 

Però encara va més enllà: "No són suficients per donar el pas que han donat, per a la 'soplapollez' que han fet, però són molts. Són més que suficients per a crear un problema que cal resoldre".

 

Comentaris (28)
Rosa mari Fa 5 mesos
No cal perdre el temps amb pallasso de feria. Perquè em sembla que no arriva ni això . Soplado de cerebro, encantador de serpientes.
Jastabé Fa 5 mesos
I pensa el “soplapollas” que tots són de la seva mateixa condició !
lluna plena Fa 5 mesos
El problema es que aquest "castizo" senyor té 81 anys amb avançada demencia senil per tant, no cal tenir-lo en compte. A més, hauria de tenir la boca tancada per que, ell també ha fet moltes merdes de films gilipolles.
un Fa 5 mesos
aqust es un pobre imbecil xarnego
Dr. Benway Fa 5 mesos
Potser la "soplapollez" va ser confondre aquest paio amb un progre.
44 Fa 5 mesos
Otro Ñordo más .... .
fideli Fa 5 mesos
lo dice el soplapollas
Dolors Fa 5 mesos
El que digui aquest individu me la sua!!!!
anti paràsits espanyols Fa 5 mesos
lladres, insultadors, espoliadors, carregats d'odi al fet català. Són XUSMA que cal foragitar de CAT, per sempre. Que aquests mal parits no tinguin mai un RAL català per a res. Paràsits
Que pesats amb el 3%! Fa 5 mesos
El tenia per més obert i tolerant amb la llibertat d'expressió i els drets dels pobles a l'autodeterminació. Quina llàstima de persona...
Guió Fa 5 mesos
... digué el soplapollas.
JDLM Fa 5 mesos
Si ve per BCN, aneu corrent a veure el teiatro que fa, a mi ni regalat, que vagi cap a les Españas, com actor molt dolent i com a persona insignificant
LUIS SUAREZ Fa 5 mesos
CATALANES , HABEIS PERDIDO VUESTRA TIERRA , COMO LOS INDIOS EN URUGUAY . AGRADECED QUE NO OS EXTERMINARON .
A luis suarez. Fa 5 mesos
Llavors avales la lluita armada?
Albert BCN Fa 5 mesos
Tens raó, estem envoltats de garrulos i delinqüents...
Sergi Fa 5 mesos
El que està clar és que aquest paio ha fet durant tants anys el paper de "pringao" al cine i al teatre, que se l'ha menjat viu. L'únic soplapollas que veig és a ell. No m'agrada la falta de respecte cap a més de 2M de ciutadans.
JordiP Fa 5 mesos
Sempre m'havia preguntat per què aquest actoret es pregonava comunista i no tenia mai problemes amb el franquisme. Ara ja ho sé. És un quintacolumnista, un infiltrat, un desorientador de masses. Un enemic del poble en sentit clàssic, vaja.
JordiP Fa 5 mesos
Aquest blasonava de comunista irreductible i superprogresista. Total: és marxista d'aquells de "estos son mis principios. Si no le gustan, tengo otros."
Pep Fa 5 mesos
.... I aquest ve a fer teatre aqui... Li donarem el seu merescut a taquilla...
Es bastant desagradable que aquesta gent carregui contra Fa 5 mesos
les "chapuceries" dels catalans, i no digui res sobre el Gobierno que va enviar 10,000 benemeritos a apallissar-nos, i està fent tot el facherio que pot amb nosaltres, els presoners politics, el judici farsa... No entenc què tenen al cap. La veritat no mereix gaire respecte ni atencio.
per totes los indepes Fa 5 mesos
una aclaracion , os saltasteis la ley a la torera os burlasteis de todo los ciudadanos hicisteis un golpe de estado y vienes con el discursito victimista de que la policia nos pega por votar? asco dais estais enfermos de vicitmismo y nacionalismo
Juanka Fa 5 mesos
Un altre listillo de pacotilla marca caspanya. El tenia com una persona inteligent però es veu que no, que és tota de cartró i pedra producte de la propaganda del régimen.
excaliburro Fa 5 mesos
Totalment dacord te tota la rao ,antologia del disbarat que vivim a CAT com a les pelicules de Berlanga...
image/svg+xml