José Ortega Cano, enfurismat a 'Sálvame': "Em matareu. Prou"

José Ortega Cano no pot més. El torero es troba al centre de la diana mediàtica des que la seva dona comencés a participar en l'edició de 'Supervivientes' d'enguany. Ana María Aldón està fent un concurs molt controvertit, ja que està fent pensar que han tingut molts problemes en el seu matrimoni. Ortega Cano havia optat fins ara no pronunciar-se al respecte, el que donava ales a programes com 'Sálvame' per especular i criticar-lo durament.

Doncs bé, finalment ha decidit trucar al programa directament i demanar que acabi aquest assetjament mediàtic: "No estic molt bé, la veritat. Em matareu, em matareu del cor que el tinc malalt. Sabeu que tinc taquicàrdies. Una mica de respecte amb els que estem jubilats, tinc un fill que és l'alegria de la nostra casa i que s'assabenta de tot. No sigueu tan durs amb els comentaris que feu sobre el meu matrimoni". 

José Ortega Cano, en directe a 'Sálvame'   Telecinco

José Ortega Cano, en directe a 'Sálvame' / Telecinco

"D'Ana estic summament enamorat. És cert que en un principi no em va fer gràcia que participés a 'Supervivientes', però la meva filla em va convèncer. I els rumors que us inventeu sobre un affair de la meva dona i Antonio Pavón? A Pavón el conec des de fa molt de temps, igual que a la seva família. Ana María no em trairia, això ho sé".

 

Una intervenció molt dura que feia les delícies dels teleespectadors de Telecinco, conscients de la morbositat del moment.

Més informació
 

Comentaris