Esbroncada monumental a 'Cuatro al día': "No sigueu miserables"

Aquest dijous s'ha protagonitzat una gran discussió a 'Cuatro al dia'. El programa de Carme Chaparro ha aconseguit entrevistar un dels homes de la setmana, José Luis Moreno. El productor es veu envoltat d'una gran polèmica és que 'Eldiario.es' l'acusés d'haver cobrat il·legalment fins a dos milions d'euros de més per la producció de dues sèries de Canal 9. 

Moreno ha volgut entrar per telèfon en directe per desmentir totes aquestes informacions i és que assegura que és mentida que les sèries haguessin superat exageradament el cost de producció. A més a més, ha aprofitat per deixar caure que el tema ja està en mans dels seus advocats: "Estic prenent mesures legals perquè ni estic trucat, ni imputat ni tan sols com a testimoni". 

Carme Chaparro i José Luis Moreno  Cuatro

Carme Chaparro i José Luis Moreno /  Cuatro

Chaparro, davant d'aquesta defensa, ha volgut ficar el dit a la ferida i li ha recordat que no és el primer cop que l'acusen d'un fet similar. Fa cinc anys va veure com l'actriu Yolanda Ramos li recriminava en un plató que havia treballat per a ell sense contracte i que, a més a més, no li havia pagat. Però és que fa només uns dies, un col·laborador de 'Todo es mentira' va afirmar que ell tampoc no Moreno tampoc no havia complert amb ell: "Estic esperant cobrar la feina que vaig fer amb ell el 2013. No perdo l'esperança".

 

Això ha indignat moltíssim el ventríloc, que ha començat a escridassar-la: "No faré d'això un 'Sálvame'. Cenyeixi's a això. No em parli d'això perquè llavors estan vostès inflant gossos, que és absolutament inacceptable. No siguin miserables, si us plau".

Carme Chaparro 2  Cuatro

Carme Chaparro / Cuatro

Una entrevista que va acabar de males maneres, amb Moreno molt enfadat i Chaparro sense saber com tranquil·litzar-lo. Com acabarà la cosa? Es demostrarà que José Luis Moreno deu un munt de diners?

 

Comentaris