José Luis guanya "Supervivientes 2017"

Alba Carrillo, Jorge Javier Vázquez i José Luís | Telecinco

 

 

L'exparticipant del programa 'Masterchef 4' José Luis ha estat el guanyador de l'edició d'enguany de 'Supervivientes'. Els quatre finalistes eren Iván, Laura Matamoros, Alba Carrillo i José Luis. El primer en ser descartat com a possible guanyador va ser Iván, Laura Matamoros va quedar en tercera posició, mentre que l'exparella del tenista Feliciano López va quedar segona. El premi? 200.000 que van cap a les butxaques de José Luis. El presentador del programa, Jorge Javier Vázquez, es va col·locar al mig del plató, i va deixar que José Luis i Alba triessin la posició que preferissin, els va agafar de les mans i va pronunciat el nom del guanyador. José Luis va esclatar d'alegria i va rebre el xec dels 200.000€ de mans de Jorge, el guanyador de 'Supervivientes 2016'.

 

 

Fes clic aquí per veure el vídeo del moment en què Jorge Javier Vázquez diu qui és el guanyador de "Supervivientes" 2017.

La primera abraçada televisiva dels Matamoros

 

 

La filla de Kiko Matamoros, Laura Matamoros, va entrar al plató de 'Supervivientes' convertida en la tercera finalista del concurs i es va trobar directament amb el seu pare, el seu germà Diego i la seva parella Benji. La situació era complicada, però Laura va decidir fer-li primer un petó a Benji i després es va dirigir al seu pare per abraçar-lo, intentant que el seu germà Diego s'hi afegís. D'aquesta manera, va aconseguir que per primera vegada es veiés a la televisió una imatge dels tres Matamoros abraçats. Però va durar molt poc perquè ràpidament Diego es va separar i va deixar que Laura estigués pel seu pare

 

 

Fes clic aquí per veure el moment en què es produeix l'abraçada dels tres Matamoros.

 

Comentaris