El confinament de José Coronado: "Ploro cada dia però m'agrada estar aïllat"

José Coronado ha començat la setmana amb una agenda ben plena. Dilluns el vam veure en una petita entrevista durant el telenotícies de Telecinco, mentre que aquest dimarts ha aparegut a 'El Hormiguero' mitjançant una videotrucada. L'objectiu en ambdós casos era explicar com està vivint el confinament, el que sembla lògic. El problema? Que ha ofert una visió completament diferent a cadascuna d'aquestes converses.

Mentre que davant de Pedro Piqueras va confessar que està realment preocupat i que plora cada dia, amb Pablo Motos tot van ser riures i anècdotes de com està gaudint aquests dies a casa. 

Anem a pams. A l'entrevista a Telecinco va començar demanant als polítics més responsabilitat: "Han de salvar les formes. Es pot discutir tot, es pot discrepar, però per Déu... Estan els ànims molt sensibles. Senyors polítics, salvin les formes. Perquè el que més em preocupa són els efectes col·laterals com l'economia o els hàbits socials, que seran diferents. Ara toca patir el virus i vèncer-lo. Ho aconseguirem gràcies a tenir un país com el que tenim. Hem d'assimilar que entrem en un món nou i, esperem, que millor. Jo ploro diverses vegades al dia per detalls que veig de solidaritat que m'omplen d'esperança. Hem d'omplir-nos de força, paciència i optimisme per lluitar tots junts".

José Coronado   Telecinco

José Coronado als informatius de Telecinco

I d'aquesta versió més dramàtica, a una més simpàtica i optimista a 'El Hormiguero'. José Coronado va adaptar-se al canvi d'escenari i va mostrar-se de molt bon humor: "Estic gaudint molt amb vosaltres i rient-me molt. Aquests dies estic bé, de fet m'és fàcil fins i tot vestir-me. Estic feliç amb aquest confinament".

Aquí va explicar que està tancat a casa des del dia del decret de l'estat d'alarma: "El dia abans vaig anar a Barcelona per fer un rodatge i a la tornada només anàvem dues persones en el tren. Va ser impactant". A partir d'aquí, afirma que haurem d'adaptar-nos als canvis: "La vida canviarà totalment. Hi ha una confusió de sentiments. Per una banda hi ha solidaritat i per una altra la gent s'està tornant recelosa. Som un país que fa molts petons i ara, durant un temps, ens hem d'oblidar d'això".

 

Ara bé, recalca que no ho està passant gens malament a dins de casa: "El meu estat ideal és estar a casa veient sèries, per això aquest és el confinament somiat per a mi. Ho porto bé perquè estic acostumat a viure solitàriament. En un confinament així agafem tot amb més ganes". 

Dues maneres d'afrontar el confinament, en una mateixa persona.

 

Comentaris