Missatge de José Corbacho després del trasplantament de ronyó

José Corbacho es va sotmetre a un trasplantament de ronyó el mes passat, una operació que necessitava per culpa d'una insuficiència renal crònica que patia des de feia 40 anys. La donant ha estat la seva germana, a qui li ha agraït de tot cor públicament: "Li dec la vida".

Ara, unes setmanes després, ha volgut explicar com es troba i ha aprofitat per enviar un missatge d'optimisme amb un vídeo a la piscina en el qual nada amb la cançó "Vivir" d'Amaral de fons: "Un mes des del trasplantament. En processos de recuperació sempre em va agradar marcar-me petits objectius quotidians per anar gaudint d'ells a mesura que els aconsegueixo. Sentir que he coronat un Everest particular o marcat un gol en la meva pròpia final de Champions. Petits plaers com tornar a menjar, tornar a caminar, tornar a dormir bé a les nits, tornar a dutxar-me".

 

"Avui ha tocat tornar a gaudir d'un bany. Tornar a submergir-me. Sentir-me envoltat d'aigua i pensar en aquell silenci aquàtic: "Tot anirà bé". Molts ànims a tots aquells que pateixin problemes de salut. Els que estan ingressats, o en espera o recuperant-se... Recordeu, a poc a poc. Petites passes, però fermes. Un dia més o menys. Compta'ls com vulguis. El més important és seguir vivint-los. Bon estiu", afegia en un missatge que ha rebut un munt de valoracions positives.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 de Agosto. Un mes desde el trasplante. En procesos de recuperación siempre me gustó marcarme pequeñas metas cotidianas para ir didfrutando de ellas a medida que las consigues. Sentir que he coronado un Everest particular o marcado un gol en mi propia Final de la Champions. Pequeños grandes placeres como: Volver a comer. Volver a caminar. Volver a dormir bien por las noches. Volver a ducharme. Hoy ha tocado volver a disfrutar de un baño. Volver a sumergirme. Sentirme rodeado de agua y pensar en ese silencio acuático: “Todo irá bien”. Muchos ánimos para todos aquellos que sufren de problemas de salud. Los que están ingresados, o en espera, o recuperándose... Recordad, poco a poco, pequeños pasos pero firmes.... Un día más o un día menos. Cuéntalos cómo quieras. Lo importante es seguir viviéndolos. #felizverano

Una publicación compartida de José Corbacho (@corbachito) el

 

Ràpidament s'ha omplert el seu perfil de missatges d'ànims i d'agraïment per les seves paraules, un estiu complicat en el qual toca centrar-se en la recuperació. 

Més informació
 

Comentaris