José Corbacho demana referèndums d'independència a Catalunya i País Basc

José Corbacho està sent una de les cares conegudes més actives a la xarxa des de l'inici de la campanya electoral. Sense pèls a la llengua ni vergonya a l'hora de manifestar la seva opinió, ha carregat contra tots d'una manera molt contundent. És per això que els seus seguidors estaven pendents davant la seva primera reacció després dels resultats electorals del 10-N. Què opina de la victòria del PSOE? Ha comentat quelcom de l'auge de VOX?

Efectivament, ha volgut deixar clar què pensa en dos missatges que han acumulat un munt de reaccions en pocs minuts. Primer de tot ha volgut felicitar Pedro Sánchez irònicament: "A falta que comenci l'escrutini, el que sembla clar és que ja podem felicitar Pedro Sánchez per haver donat aquesta gran oportunitat a VOX amb unes noves eleccions. Sou uns cracks, PSOE", deixava escrit.

 

Els resultats evidencien un augment de les forces independentistes catalanes i basques al Congrés dels Diputats, el que ha donat ales a Corbacho per demanar dos referèndums en aquests territoris: "Potser toca que algú proposi referèndums d'independència per al País Basc o Catalunya, en els quals puguin votar tots els espanyols. Penseu que no aniria malament tenir un parell de llocs a mà en els quals es mengi bé, per si hem de sortir corrents...".

Un parell de comentaris que li han comportat un munt de comentaris que ara haurà de contestar. 

Més informació
 

Comentaris