José Antonio Avilés, acorralat pels companys: "Mentider, ens fas pena"

José Antonio Avilés és a l'ull de l'huracà des que sortís a la llum que havia mentit públicament i que havia estafat l'audiència. La seva credibilitat com a col·laborador va quedar molt malmesa i molts companys li van retirar la paraula directament. Molts no van acabar d'entendre, però, que 'Viva la vida' no l'acomiadés tenint en compte que fins i tot s'havia inventat tenir el títol de periodisme. Volien aprofitar-se de la polèmica que l'envoltava? Aquest cap de setmana s'ha fet evident que la situació és insostenible, ja que la presentadora i diversos companys l'han atacat durament sense miraments. Ell, acorralat, no sabia què fer.

El més dur? Diego Arrabal: "No aguanto més les teves mentides. Em sorprèn que després de tot el que t'ha passat segueixis mentint. Ets tan mentider. Saps que jo tinc proves i segueixes, t'és igual mentir en públic. Em fas pena". També Carmen Borrego s'ha mostrat molt enfadada: "Arriba un moment en el qual no crec absolutament res del que dius".

I d'ells, a Toñi Moreno. No és el primer cop que la presentadora evidencia que li ha perdut tota l'estima, però ara ha anat més enllà: "A vegades em sento identificada amb tu perquè jo sempre vaig voler ser periodista però els meus pares no tenien diners per pagar-me la carrera. Quan em van donar la meva primera oportunitat vaig fer l'impossible per fer-ho tot. Però no pots ser protagonista sempre. Ets un mentider i no tens necessitat. Això et perd. Tens una cosa molt bona que és la constància, però et perd aquesta imaginació... Perds la credibilitat i això és el tot d'un periodista".

José Antonio Avilés, atacat pels companys   Telecinco

José Antonio Avilés, atacat pels companys / Telecinco

 

"He de reconèixer que vaig enviar un missatge al director del programa en el qual li deia que no suportava Avilés. Després, amb el pas del temps, li he anat agafant estima encara que no us ho creieu... Si ets aquí és perquè aportes i fas bona feina, però moltes vegades deixes a desitjar", li deia Moreno sense tallar-se. Un toc d'atenció que caldrà veure si té conseqüència en l'actitud del col·laborador. 

Més informació
 

Comentaris