Jorge Javier, completament desinhibit: les seves confessions més picants

L'última aparició pública de Jorge Javier Vázquez ha estat d'allò més curiosa. El presentador ha exercit de mestre de cerimònies de la inauguració d'una botiga de Madrid, concretament en el barri de Chueca. Que destaquem la localització no és intranscendent, i és que es tracta del nou local d'una coneguda marca de calçotets

'Es Collection' ha confiat en ell perquè inaugurés la seva nova botiga, una festa que ha mostrat la vena més esbojarrada del badaloní. Envoltat de models de físic espectacular i poca roba, Jorge se sentia més desinhibit que mai.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de jorge_javiervazquez_ fans (@jorgejavier_vazquez_fans) el

Simpàtic, divertit i amb la rialla fàcil. Els periodistes congregats van aprofitar aquesta actitud -i aquest escenari- per fer preguntes picants que s'esqueien més que mai. "Mira, no tinc sexe des que vaig patir l'ictus... Estic començant a pujar-me per les parets. Fa dos mesos i mig ja! Et sembla poc?", confessava a 'Look'. 

Relació amorosa o passional? En Jorge ho té clar: "La passió dura 3/4 d'hora. Amb una parella, la passió desapareix sí o sí, és una cosa que hem d'acceptar. En canvi l'amor no. Quan desapareix aquesta passió, no vol dir que deixis d'estimar la teva parella, sinó que es converteix en un tipus de relació més intensa que pot durar més temps".

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de jorge_javiervazquez_ fans (@jorgejavier_vazquez_fans) el

Però tampoc no va ignorar les preguntes sobre televisió. I és que 'Supervivientes' està més de moda que mai, gràcies a una edició que està envoltada de polèmica des del principi. Els han acusat de fer tongo i tenir un favoritisme evident cap a Isabel Pantoja, sobre el que el presentador ha volgut parlar ara.

Sense miraments, ha confessat que li agradaria que Pantoja arribés a la final: "Que es quedés fins llavors, però que no fos la guanyadora". Per què? Perquè considera que no és l'essència d'aquesta edició: "No està participant en les proves".

Com acabarà la cosa? Abandonarà abans o l'ajudaran a quedar entre les finalistes?

 

Més informació
 

Comentaris