Jorge Javier, embogit a ‘Supervivientes’ amb greus insults i humiliacions

Jorge Javier Vázquez s'ha enfrontat a la seva gala de 'Supervivientes' més complicada. El presentador ha embogit i ha carregat contra tots els concursants, tot evidenciant que no es trobava en la seva millor nit. Sembla que no estava del tot còmode, ja que va humiliar Azúcar Moreno sense miraments tot just abans d'insultar Dakota i criticar Colate

Anem a pams, per això. La gala d'aquest dijous ha tingut moments molt comentats, com el moment de les nominacions. Aneth s'ha convertit en la segona expulsada d'aquesta edició, el que feia que els companys comencessin a nominar-se entre si. Albert, Chelo García Cortés i Carlos Lozano... i la sorpresa de la nit, la primera nominació d'Isabel Pantoja. Va ser el seu íntim amic Colate qui la va 'trair', en escollir-la a ella com a nominada. Ara bé, per què li ha fet això? No estaria pactat? Això s'ha ensumat Albert, que ha deixat en evidència Pantoja. Per què? En assegurar que és una mentidera i estratega, ja que afirma que els hauria demanat als companys que la nominessin perquè volia marxar. Una acusació que la cantant ha negat contundentment: "Però tu quin problema tens amb mi?". 

Isabel Pantoja i Albert  Supervivientes

Isabel Pantoja i Albert / Telecinco

Seria estrany que el concursant s'inventés una cosa així tan gratuïtament... A més a més, l'audiència ha estat testimoni d'alguns moments de baixada de Pantoja en els quals ha confessat que volia marxar de l'illa. Amb trampes o no, el que és veritat és que tot això ha quedat en un segon pla gràcies a Jorge Javier Vázquez. Com dèiem, el badaloní no va tenir la seva nit més fàcil... I és que s'ha barallat amb gairebé tots els concursants.

Les grans perjudicades han estat les germanes Salazar, el duo d'Azúcar Moreno, que han acudit a plató a oferir la primera entrevista després d'haver abandonat el concurs. Quan van anunciar que havien pres la decisió de marxar, Jordi González les va posar verdes en directe. Però no va arribar, ni de bon tros, a l'esbroncada que els hi ha fet Jorge Javier.

Jorge Javier Vázquez i azúcar moreno  telecinco

Telecinco

No ha deixat que s'expliquessin en cap moment i les ha humiliat sense escrúpols: "Ens han deixat tirats i per això les rebrem en silenci", sense aplaudiments ni paraules d'ànims. Elles, amb el cap cot, han confessat que no ho estan passant bé: "Vam preferir fer això a un mal concurs. Vam anar-hi amb tota la il·lusió del món però el cap ens va jugar una mala passada". Una frase que no va fer gràcia al presentador: "Estàs mentint, Toñi, i per motius contractuals no podem dir més. El silenci t'afavoreix. El vostre abandonament ha fet que la decepció sigui encara més greu, tenint en compte el mal que sabeu que esteu fent al programa. Heu demostrat una falta de respecte enorme cap a la productora i cap a Mediaset. Sou persones non grates a Mediaset i passarà molt de temps fins que pugueu tornar".

Una actitud gratuïta i exagerada, que mai no havíem vist davant de cap concursant que hagi decidit abandonar. Però amb aquest atac no s'ha quedat content: "Esteu mentint. Estava tot absolutament preparat i el que heu fet a l'hora de trencar el contracte... Quan em vaig assabentar... Mai vaig pensar que algú podria fer servir aquestes trampes per abandonar el concurs, em sembla tan roín i mesquí... Teniu la sort de comptar amb l'elegància de la productora, perquè si es donés a conèixer el que ha passat de debò, no tornaríeu a trepitjar públicament un plató ni un escenari".

 
Jorge Javier Vázquez enfadat  telecinco

Telecinco

Però què hauran fet perquè estigués així? Elles van acusar-lo d'estar exagerant, però ell seguia: "Al contrari. Fa 20 anys que estic en aquesta professió i mai no m'havia trobat alguna cosa així. Sou unes liantes, unes liantes professionals. Perquè el que heu fet exigeix de molta dedicació, no surt de la nit al dia. No volíeu venir al concurs. El que volíeu era anar a agafar la pasta. A partir d'aquest moment Mediaset i la productora només tindrà contacte amb tu per resoldre problemes legals".

I d'aquí, a carregar contra Dakota en un moment en el qual es va queixar perquè el programa va deixar que Pantoja parlés amb el seu fill Kiko i els altres no van poder parlar amb familiars: "Fa 30 anys que faig televisió i no em dirà una nena el que he de fer, vinga home", va deixar anar Jorge Javier. No estava de molt bon humor, això està clar. Però és que va tornar a evidenciar-ho amb un altre atac a un concursant. En aquest cop, a Colate. I és que no va reaccionar bé davant de les queixes del concursant: "Ves a 'Masterchef' amb la teva germana", va etzibar-li.

Jorge Javier i Dakota  telecinco

Telecinco

Amb tot, una nit en la qual Jorge Javier va quedar en evidència. Cal tenir aquesta actitud? No podria ser una mica més correcte? 

Més informació
 

Comentaris