Jorge Javier Vázquez té una cita en directe al jacuzzi de 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez fa temps que busca parella. Des que va trencar amb Paco, el seu xicot durant més de deu anys, que sempre està parlant de la seva vida sentimental. En parla a les columnes de 'Lecturas' molt sovint, però també a 'Sálvame'. El programa vol ajudar-lo, per la qual cosa han preparat una zona a la terrassa darrere del plató amb un jacuzzi. Un escenari ideal per una primera cita que ha fet servir en directe.

Els candidats del Mr. Gay Pride van anar a 'Sálvame' la setmana passada, el que va permetre que el presentador n'escollís a un, amb qui ha tingut ara la cita. El Mr. Gay Sevilla l'esperava a dins del jacuzzi, on es ficava Jorge Javier sense pensar-s'ho dos cops.

Jorge Javier té una cita en directe

Jorge Javier té una cita en directe / Telecinco

Allà van començar a parlar una mica, sota l'atenta mirada dels col·laboradors que estaven davant observant l'escena. El més surrealista, que Kiko Hernández va ficar-se enmig amb un micròfon que anava passant d'un a l'altre.

 
Jorge Javier Vázquez té una cita en directe  Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo /  Telecinco

Sembla que tenen una afició en comú, el cinema. Encara que van deixar clar que quedarien per anar junts al teatre. Una obra, per això, curteta. I és que ja van deixar caure que haurien d'acabar al llit... "Per mi és fonamental el llit", deia obertament Jorge Javier. Mentre que el noi intentava fer broma: "Sí, per dormir també".

Han assegurat que es tornaran a veure, ara en la intimitat. Tindrà futur aquesta relació? Agafaran per costum oferir-li un espai a Jorge Javier perquè vagi tenint cites en directe?

Més informació
 

Comentaris