El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez s’emociona en el seu retorn a televisió després de patir un ictus
  • CA

Era el retorn més esperat: Jorge Javier Vázquez ha tornat a presentar després de 40 dies de baixa. L’exitós presentador va desaparèixer de pantalla en patir un ensurt dels grans. Va començar a trobar-se malament, per la qual cosa va acudir al metge. Les proves van confirmar la pitjor de les notícies, el van ingressar i va patir un ictus. Afortunadament, sembla que no li han quedat seqüeles, però haurà de baixar el ritme de vida i començar a cuidar-se. Tota la professió va bolcar-se en saber del seu estat, interessant-se sobre l’evolució del badaloní. Aviat va rebre l’alta, però va haver de seguir reclòs a casa durant unes setmanes per recuperar forces.

 

 

Aquest dijous, per això, arribava el dia. Jorge Javier està recuperat, per la qual cosa la cadena va anunciar la seva tornada. ‘Supervivientes’ va començar per la porta gran, amb el presentador estrella de la cadena en plena forma al capdavant.

 

 

La seva entrada a plató va ser èpica. Amb el públic dempeus, aplaudint durant un parell de minuts i corejant el seu nom. Jorge, davant d’aquesta mostra d’estima, només podia que passejar-se amb un somriure immens. Les seves primeres paraules van ser molt emotives, un discurs amb el qual va voler agrair tots els missatges de suport que ha rebut durant aquestes complicades setmanes.

 

“Aquesta nit serà molt especial per mi també, si em deixeu dir-ho. Gràcies, gràcies és l’única paraula que em ve al cap. Gràcies per tots els missatges d’estima i suport. A la gent de televisió ens agraïu pel carrer quan ens veieu la companyia que us fem i ara us ho retorno. Gràcies perquè aquest temps, que afortunadament ha estat breu, no m’he sentit sol i us ho he d’agrair a vosaltres. Mai ho oblidaré. Moltíssimes gràcies”, pronunciava visiblement emocionat.

 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Os lo dije ayer y no me voy a cansar de repetirlo. GRACIAS

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

 

 

Més de quatre milions de teleespectadors es van enganxar a una estrena que ha esdevingut històrica, i és que mai no havien aconseguit una audiència similar. Com aniran les següents entregues? Seguirà generant tant interès veure Isabel Pantoja en banyador?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa