Jorge Javier Vázquez, desesperat pels seus problemes immobiliaris

Jorge Javier Vázquez no es treu de sobre el seu pis de Madrid... Fa mesos que el presentador intenta vendre desesperadament l'immoble que té en el centre de la capital, el que va posar a la venda fa un any per 1.500.000 €. L'alt preu hauria fet enrere tots els possibles compradors, per la qual cosa va decidir rebaixar-ho en dues ocasions. Primer va reduir 250.000 €, però és que ara n'ha abaixat 100.000 €. 

La tàctica encara no ha funcionat, així que hauria optat per canviar d'immobiliària per si de cas. El venen com un pis "esplèndid" a tres minuts de la Porta del Sol. Completament reformat, amb materials d'alta qualitat i una decoració de disseny "exquisida". Llum, espais grans i quatre balcons a l'exterior. En total? 207 metres quadrats en un edifici "senyorial".

Jorge Javier Vázquez  Supervivientes

Jorge Javier Vázquez /  Telecinco

'El Español' ha tingut accés a l'anunci i ha pogut saber que la casa disposa d'una cuina  immensa, amb tots els electrodomèstics d'alta gamma incorporats. Un menjador molt ampli, una zona chill out, dues habitacions suite amb els seus respectius vestidors i lavabos amb jacuzzi.

 

Malgrat totes aquestes prestacions, sembla que ningú no està disposat a pagar aquesta quantitat. Abans el tenia llogat al Mago Pop, que hi va viure durant una temporada. Però ara que no hi té ningú, voldria recuperar els diners invertits. Ara només cal veure què farà, si el rebaixarà encara més o optarà per una altra estratègia.

Més informació
 

Comentaris