Jorge Javier Vázquez torna a l'hospital i es perd la final de 'GH VIP’

Jorge Javier Vázquez haurà de tornar a passar per quiròfan el pròxim 3 de desembre, una última hora que treu a la llum 'Look'. El presentador va revelar que els metges li havien donat la mala notícia el mes passat: "Després d'una prova molt esperada, m'han comunicat que he de tornar a passar per quiròfan el desembre vinent. D'un gran mal en surt un gran bé. Ja no he de trencar-me el cap pensant on aniré de vacances".

El català tornarà a posar-se en mans del cirurgià dimarts vinent, una intervenció provocada per un imprevist que va causar-li l'ictus que va patir a principis d'any. Va ser durant una revisió rutinària que els metges van adonar-se que un dels stent que li havien col·locat havia patit un estrenyiment del 15%, el que l'obligava a tornar a operar-se

Aquesta setmana serà l'última de feina abans de tornar a agafar la baixa durant quatre setmanes. El problema? Que no podrà presentar la gala final de 'GH VIP', que espera fer una audiència encara més espectacular que la d'aquests mesos. 

Jorge Javier Vázquez a 'GH VIP'  Telecinco

Jorge Javier Vázquez a 'GH VIP' / Telecinco

 

Ara s'ha de centrar en si mateix, en una nova operació amb la qual pretén deixar enrere tots els problemes de salut i ensurts que ha patit des de l'ictus. 

Més informació
 

Comentaris