Jorge Javier se sotmet a una cirurgia estètica abans de l'operació de l'ictus

Jorge Javier Vázquez s'enfrontarà avui a una nova operació. Els metges van donar-li la mala notícia fa unes setmanes, quan van veure que havia tingut un petit contratemps després de l'operació que van realitzar-li com a conseqüència de l'ictus que va patir a principis d'any. Ha de tornar a quiròfan, el que l'obligarà a agafar la baixa. 

"És una operació que tenia programada des de feia un temps, com un mes i mig. Espero tornar a poder estar amb vosaltres a la final de 'GH VIP'. Tant de bo pugui arribar a estar. En principi no ha d'haver-hi cap problema", deia Jorge en el seu comiat del reality.

Jorge Javier Vázquez a 'GH VIP'  Telecinco

Jorge Javier Vázquez a 'GH VIP' / Telecinco

Mila Ximénez es mostrava molt preocupada davant d'aquest missatge, però el català va voler tranquil·litzar-la en restar importància a la intervenció quirúrgica: "En principi no té tanta importància com la primera operació. No et preocupis, a veure què passa". 

 

Sembla que Jorge Javier està realment tranquil, ja que les càmeres d'Europa Press l'han enxampat ben somrient mentre aprofitava les últimes hores abans de l'operació. Què ha fet abans d'ingressar a l'hospital? Sotmetre's a una intervenció... estètica

Jorge Javier Vázquez, abans de l'operació  Europa Press

Jorge Javier Vázquez, abans de l'operació / Europa Press

Els reporters l'han captat acudint a una clínica estètica, on no se sap què s'ha fet exactament. El més probable? Un tractament que tingui a veure amb assumptes dietètics o alguna cosa anti-edat, per exemple. No va voler donar detalls, simplement va somriure davant dels fotògrafs. De ben segur que explica als seus seguidors com ha anat l'operació tan bon punt pugui. 

Més informació
 

Comentaris