Jorge Javier Vázquez i l’exparella, junts de viatge a Lanzarote

Jorge Javier Vázquez i el seu ex s'han unit molt des de l'ictus que va patir el presentador. Van tallar després de deu anys junts, però això no va impedir que Paco no se separés del seu costat en cap moment. Això ha donat ales als més malpensats, que ja afirmen que la parella ha tornat. Ells, en canvi, ho neguen sistemàticament... encara que Jorge l'ha fet protagonista de la seva última columna de 'Lecturas'.

El més fort de tot plegat és, a més a més, que Jorge confessa que es troben de viatge junts a Lanzarote: "El cas és que aquí estem P. i jo gaudint de la màgia d'aquesta illa. A mi no només no m'ha decebut -tendim a mitificar aquells llocs en els quals hem estat feliços- sinó que m'està enamorant encara més. I P. no deixa de sorprendre's amb els seus captivadors paisatges, l'espectacular bellesa dels seus pobles, la imponent presència d'aquestes muntanyes tan especials".

Paco, l'ex de Jorge Javier Vázquez  Euroopa Press

Paco, l'ex de Jorge Javier Vázquez / Europa Press

Un viatge que volia fer des de fa molt de temps, però que no ha pogut fer fins que han tallat: "Durant anys P. es va negar a venir a Lanzarote. Com el meu únic ex és d'aquí, doncs no li donava la gana. Els caps, que són traïdorencs. Jo li parlava de l'illa i ell canviava de tema. Laza què?, deia. I arribats a aquest punt, jo ja sabia que per molt que insistís no aconseguiria que m'acompanyés. Curiosament, ara que no som parella, aquí estem els dos junts".

 

Una relació estranya que tindria sorpresa, fins i tot, a la mare de Jorge Javier: "Incís, quan feia poc que m'havien operat estava la meva mare asseguda al meu costat en el sofà i li diu a P. "Vine, posa't aquí al costat del teu... Bé, del que sigueu"". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Curiós, si més no, que ara s'hagin decidit a passar uns dies a les Canàries. De ben segur que els seguidors del presentador comencen a buscar pistes per veure si acaba tornant amb l'exparella...

Més informació
 

Comentaris