Jorge Javier: "No dormo bé, tinc malsons per culpa del virus"

Jorge Javier Vázquez segueix treballant sense parar. Compagina les tardes del nou format de 'Sálvame', que ara incorpora una taula d'experts que parlen del coronavirus, amb les gales de 'Supervivientes' que segueixen ignorant el problema. El presentador ha centrat la seva columna de 'Lecturas' en el tema, també, en confessar que no dorm bé des que tot això va començar.

"No estic dormint bé aquests dies. Em desperto diverses vegades al llarg de la nit i, encara que torno a dormir, acabo esgotat entre somni i somni perquè no deixo de somiar. Però no en plan Manuel Carrasco i María Patiño amb gent agafant-se de la mà i posant els ulls en blanc perquè són feliços. No, de fet són somnis que em deixen un gran sentiment de tristesa. Poc agradables. Des que va començar el confinament no he tingut cap eròtic, i això que abans eren molt freqüents. Va ser començar la quarantena i res de res, encara que he de confessar que estic una mica calent", engega sincer com sempre.

I afegeix: "Com que ara no es pot quedar amb ningú, t'envaeixen unes ganes de sortir que et mengen viu. Així que em fico al llit per fer una activitat essencial però poc satisfactòria, descansar i a sobre malament. I quan em desperto sento una estranya punxada de tristesa. I això que no em puc queixar, visc en una casa còmoda i segueixo anant a treballar. Recordo els meus amics tancats a les seves cases i m'enfonso. Ahir va parlar amb C. i ho vaig trobar desanimat. Havia plorat el dia anterior". 

Jorge Javier Vázquez parla del coronavirus   Telecinco

Jorge Javier Vázquez parla del coronavirus / Telecinco

 

Jorge Javier reconeix que el que més mal li ha fet és adonar-se que els éssers humans són "dèbils": "Nosaltres que ens crèiem forts i poderosos hem d'estar tancats a casa per lluitar contra un virus que ha paralitzat les nostres vides. Entristeix pensar que la solució sigui tancar-se. Però no ens queda una altra. A partir d'ara sempre ens quedarà un dia menys per tornar als carrers".

Més informació
 

Comentaris