Jorge Javier, parcial: “Faré l’impossible perquè Pantoja arribi a la final”

Fa temps que el favoritisme de Jorge Javier Vázquez cap a Isabel Pantoja és més que evident. El presentador hauria de ser imparcial, però mai no ho ha estat i sembla que no té previst canviar. Així ho demostra la seva última columna a 'Lecturas', en la qual envia un contundent missatge: està disposat a fer "l'impossible" perquè Pantoja arribi a la final de 'Supervivientes'.

La direcció del programa va patir de valent dijous passat, quan l'exitosa cantant estava nominada. Va estar a punt de ser expulsada, però l'audiència va tornar a salvar-la. Una por que se suma a les innumerables amenaces d'abandonament que ha fet, el que els posaria en una complicada situació.

Isabel Pantoja  Supervivientes

Isabel Pantoja a 'Supervivientes' / Telecinco

El presentador badaloní hauria respirat tranquil en confirmar-se que Pantoja seguiria una setmana més: "Dijous a les vuit de la tarda donàvem per descomptat que Isabel Pantoja abandonaria 'Supervivientes' en el transcurs de la gala. Ens vam conscienciar perquè havia confessat la seva intenció de marxar i donàvem per fet que aquella seria la seva última nit en el programa. Vaig entendre que, arribat el moment, tampoc no havia de pressionar-la en excés perquè seguís. Si aquesta era la seva decisió, poc podia fer jo. I més tenint en compte que ja havia estat amb el peu fora en diverses ocasions".

 

"No oblidem que és una folklòrica i que porta a l'extrem els seus drames. Es va venir una mica a dalt quan la va salvar el públic i va baixar de nou als inferns amb la marxa de Chelo García Cortés -el comiat de les una altra vegada amigues és un dels hits de l'edició- i va ressorgir com només sap fer-ho una primera dama de l'escena quan es va convertir en líder del seu grup", una anàlisi de Jorge que demostra com viu la participació de Pantoja.

Jorge Javier Vázquez i Pantoja  Telecinco

 /  Telecinco

I d'aquí, a evidenciar el seu favoritisme indignant: "Estic disposat a fer el que faci falta perquè Pantoja arribi a la final. Tallar-me el cabell al zero, fer el pi pont sense mans, presentar-me a 'Eurovisió' i, fins i tot, tornar-me a circumcidar".

Un missatge contundent que acaba amb un afalagament al programa: "Sembla que després de veure-la setmana rere setmana en un reality ens hem oblidat de la dimensió que suposa la participació d'una estrella de les seves característiques en un programa com 'Supervivientes'. Li hem donat naturalitat quan televisivament és un fet històric sense precedents". 

Més informació
 

Comentaris