Forta discussió a 'Sálvame': Jorge Javier fa que una col·laboradora marxi

Després d'un cap de setmana de complicitat i audiències pels núvols gràcies a la boda de Belén Esteban, ha tornat el mal rotllo al plató de 'Sálvame'. Jorge Javier Vázquez i Gema López han protagonitzat una discussió a l'últim programa que ha demostrat que no poden estar més d'un dia tranquils... 

Es trobaven analitzant l'actitud de la seva companya Chelo García Cortés, que està concursant a 'Supervivientes'. Aquesta setmana està sent molt complicada per a ella ja que s'ha assabentat que la seva dona no vol anar a Hondures a visitar-la. Això l'ha acabat d'enfonsar, el que ha donat ales al presentador de 'Sálvame' per criticar-la: "No m'agrada aquesta Chelo. No entenc aquest punt de supèrbia i de comparar-se amb els altres. Tots són iguals, però no tots són iguals", deia el català.

Jorge Javier s'enfada amb Gema López  Telecinco

 Telecinco

Davant d'aquestes paraules, Gema defensava fidelment la seva amiga: "Jo no estic d'acord". Una afirmació que no feia gens de gràcia a Jorge: "Doncs pots no estar-hi d'acord, però no tots són iguals". La guerra seguia, per això: "Chelo passa la mateixa gana i els mateixos mosquits que la resta, Jorge". 

Però Jorge Javier seguia capficat en què no podies comparar el paper de Chelo García Cortés amb el d'altres, especialment Isabel Pantoja -qui ha rebut més privilegis i ha pogut parlar més vegades amb familiars-. "El que em dius em sembla de donar-me cops a la taula", va etzibar-li tot just abans de fer el gest literalment de donar-se amb el cap a taula. 

Jorge Javier Vázquez dona cops contra la taula  Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo /  Telecinco

Per si no hagués tingut prou, va continuar amb una frase que va fer molt de mal a Gema: "Com a companya et tinc respecte, però ara... no te'n tinc gens".

 
Gema López marxa del plató de 'Sálvame'  Telecinco

Telecinco

Un retret que va acabar d'enfadar Gema: "Si no em tens respecte, m'aixeco i marxo. Així acabo el programa". Una amenaça que va complir, el que omplia de tensió el plató... un cop més. Sembla clar que feia massa que no tenien cap discussió.

Més informació
 

Comentaris