Jorge Javier Vázquez, orgullós de les seves fotos despullat

Poques coses li agraden més a Jorge Javier Vázquez que cridar l'atenció. El seu Instagram és una mina, un aparador en el qual publica una foto provocativa rere una altra. L'últim que ha fet? Compartir un parell d'imatges en les quals se'l veu al llit completament despullat. S'ha superat, això està clar, el que ha provocat que es parli molt d'ell tot i ser de vacances.

Davant del revolt causat, ell mateix n'ha volgut parlat a la seva columna de 'Lecturas'. No ha volgut revelar quin destí ha escollit per desconnectar, simplement ha donat una pista: es troba a més de deu hores d'avió d'Espanya. El seu pla durant els tres primers dies de viatge? No sortir de l'habitació: "Escolto música, llegeixo, em distrec amb Instagram...".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quisiera ser un pez

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Una bona manera de fer-la grossa a la xarxa? Efectivament, publicar una foto pujada de to: "Avui he pujat una foto mostrant el meu tors. Me l'he fet a primera hora del dia des del llit, emparat pel vel de la mosquitera. Demà penso pujar-ne una altra d'esquenes, amb el cul a l'aire. Per mi són entremaliadures, encara que després llegeixes alguns comentaris i sembla que hagis comès un crim. En aquests casos la distància ajuda molt, tot es veu des d'una altra perspectiva. El que a Espanya et pot arribar a afectar, aquí es converteix en una idiotesa".

Considera que hem de sortir més de "sortir de nosaltres mateixos", una tàctica per ser més permissius: "Si ens tanquem en els murs del nostre jo, ens tornem agressius, intolerants i envejosos. Tot es cura viatjant i llegint. I després està el sentit de l'humor i l'alegria amb la qual enfrontis la vida".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esperando a Godot

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

La publicació d'aquestes dues fotografies van provocar una allau de comentaris, el que ha donat ales al presentador per reflexionar en veu alta sobre la xarxa: "Si hi ha una cosa que no m'agrada de la xarxa és que deixa al descobert la quantitat d'amargats que hi ha a la terra, encara que també és bo que surtin a la llum per tenir-los ben identificats. Com als franquistes, que semblava que estaven desapareguts del nostre país i els que els passava és que estaven esperant que els toquessin una mica les palmes per donar la cara".

"Abans els amargats de sempre amagaven el seu ressentiment entre les parets de casa i feien la vida impossible als seus familiars. Ara han trobat en internet un pati on orejar les males entranyes. Quan publico aquestes fotos que jo qualifico d'entremaliadures, hi ha molts que em recriminen que on vaig fent aquestes coses amb l'edat que tinc. Quin horror, com si la vida no fos més divertida cometent bogeries", prossegueix contundent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Ara bé, és estrany que publiqui un escrit sense comentar res de la seva vida sentimental. El que ha tornat a fer, és clar, per delectar els seus seguidors: "Que consti que m'agraden joves, però avui mentre prenia el sol he pensat en el dineral que m'he gastat en mobles antics en el mercat de les puces de París. I llavors, com una premonició, ha passat davant meu un senyor de més de 50 que de 40 que m'ha obligat a aixecar-me de l'hamaca i donar-li al meu acompanyat uns cops perquè ho gaudís ella també".

Més informació
 

Comentaris