El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez es trenca en la seva entrevista més punyent: “L’ictus m’ha deixat seqüeles”
  • CA

Ha arribat un dels moments més temuts per a Jorge Javier Vázquez, la seva primera entrevista després d’haver patit un ictus. Aquest dijous va reaparèixer a televisió després d’un mes de baixa, quan es va posar al capdavant de ‘Supervivientes’. El presentador va aprofitar l’ocasió, de fet, per enviar un tendre missatge d’agraïment a totes aquelles persones que s’han preocupat per ell. Però ara tocava obrir-se en canal i comentar com se sent. On ho ha fet? Al seu programa estrella, el ‘Sábado Deluxe‘.

 

Belén Esteban ha estat l’encarregada d’entrevistar-lo, en un intercanvi de papers que ha fet molta il·lusió a tots dos. Jorge Javier s’ha sincerat davant de la seva amiga de l’ànima, que començava donant-li una notícia sorpresa: havia decidit fer-lo testimoni de la seva boda. 

 

Jorge Javier Vázquez torna al 'Deluxe' després de l'ictus
Jorge Javier Vázquez torna al ‘Deluxe’ després de l’ictus | Telecinco

 

El públic mai no havia aplaudit tantíssim Jorge Javier, que va trencar-se emocionat davant d’un suport tan incondicional. Esteban va voler destacar que ha vist el seu amic somriure en tot moment, un gest a admirar. Tot i això, el badaloní ha confessat que no ho ha passat gens bé: “M’he adonat que la vida se m’ha passat molt ràpidament”.

 

Trencat i sincer, Jorge Javier s’ha mostrat molt afectat: “Tinc una sensació de derrota amb la qual hauré de lidiar diàriament. Durant aquesta baixa he plorat moltes vegades. Sobretot perquè els metges m’han donat una molt mala notícia… Hauré de deixar el teatre per sempre. Em fa molta pena pels meus companys de funció, fer teatre era com viure el meu estiu”.

 

Jorge Javier Vázquez torna al 'Deluxe' després de l'ictus
 | Telecinco

 

Tot això hauria fet que s’adonés que té 50 anys: “Quantes funcions em queden per fer? He après que per molt que em costi acceptar-ho, ja no puc compaginar al mateix temps i amb el mateix ritme el teatre i la televisió. Només em dedicaré al que pugui“. 

 

 

“Em trobo físicament i mentalment com mai, però com si m’haguessin caigut els anys de sobte“, confessava visiblement emocionat. Una situació estranya que el té una mica deprimit, però que sap que en el fons l’ha ajudat. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa