Jorge Javier es burla dels 'influencers' en una publicació àcida

L'Instagram de Jorge Javier Vázquez conté fotografies de tota mena. Els seus seguidors no s'avorreixen, ja que el presentador els sorprèn amb fotografies curioses i comentaris igual de surrealistes. Mai no segueix cap patró, el que el converteix en inesperat i sorprenent.

L'última publicació que ha fet? Una burla cap als influencers, el que ha aconseguit amb una foto que el mostra en una situació ben casual. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Es pot veure el català estirat al sofà, en companyia dels seus galgos. Se'l veu en bata, pijama i sabatilles: una imatge que els influencers no acostumen a ensenyar. El més àcid de tot? El comentari, ja que s'ha rigut d'ells en imitar la seva dèria per fer publicitat de les marques que els vesteixen de cap a peus.

"Per aquells que pregunteu: sabatilles de tota la vida regal dels meus nebots, barnús anyenc regal de la meva germana Esther i el meu cunyat Carlos. I el més important, meravellosos gossos adoptats de Baasgalgo", es mofa.

 

Fent gala de sentit de l'humor i ganes de fer broma, s'ha rigut d'una manera divertida de la feina dels influencers en un diumenge que ha passat a casa. 

Més informació
 

Comentaris