Carmen Borrego contesta les ferotges desqualificacions de Jorge Javier

Carmen Borrego ha estat protagonista d'un atac ferotge de Jorge Javier Vázquez, que la va convertir en la protagonista del 'Deluxe' de dissabte. Era l'acomiadament de la seva germana, de Terelu Campos, que ha decidit deixar el programa en no poder més. Per què va insultar Borrego? En acusar-la de ser la causant de la marxa de Terelu. Carmen va deixar el programa de tafaneries poc abans, quan va començar a carregar contra ells pel maltractament que ha rebut durant aquests mesos. Ara ha fitxat per 'Viva la vida', el programa del cor dels caps de setmana. Una bona notícia per a ella, però que no va fer gens de gràcia al presentador badaloní.

Carmen Borrego  Viva la vida

Carmen Borrego / Viva la vida

"Les seves declaracions (contra 'Sálvame') són pròpies d'una persona desequilibrada i molt injustes. És per aixecar-se i donar-li hòsties fins al cel del paladar. Em sembla una autèntica barbaritat, m'indigna amb tot el ue se li ha permès... Compte amb aquesta productora", resava Jorge Javier.

Carmen, que tornava a assegurar que li han fet viure un malson, va contestar ahir a les dures desqualificacions del seu excap: "Em semblen unes paraules molt desafortunades. Em van saltar les llàgrimes. No m'ho esperava d'ell... Se li ha anat una mica la mà", lamentava.

 
Carmen Borrego a 'Viva la Vida'

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

"He passat una nit horrible, em va fer molt de mal el que va dir en Jorge sobre mi. Això sí, m'ha servit per reflexionar. Crec que té raó, hauria d'haver donat la cara molt abans, però no estava preparada. Ni física ni mentalment, del coll m'hauran de tornar a operar", confessava visiblement emocionada.

Una situació molt tensa entre Borrego i Jorge Javier que sembla que no té solució... almenys, de moment. S'aprofitarà 'Viva la vida' d'aquesta enemistat? Quantes vegades en parlarà Carmen durant els propers programes?

Més informació
 

Comentaris