Jorge Javier ataca Avilés: "Entra a la teva vida i te la destrossa"

Jorge Javier Vázquez continua treballant sense descans. 'Sálvame', el 'Deluxe' dels dissabtes, les gales de 'Supervivientes' i la columna setmanal a la revista 'Lecturas'. El presentador ha optat per seguir al peu del canó durant el confinament per ajudar els teleespectadors a entretenir-se, el que li ha donat ales per escriure sobre un dels concursants del realityJosé Antonio Avilés. És col·laborador habitual de 'Viva la vida', però ara es parla d'ell per les esbroncades que té amb altres companys. Jorge Javier analitza la seva personalitat en un escrit contundent que no té pèrdua.

"Avilés és la típica persona que entra a la teva vida i te la destrossa", així de  contundent engega una descripció en la qual no el deixa molt ben parat. I afegeix: "No signaria la màxima de "posi un Avilés a la seva vida", però sí la de "posi un Avilés en el seu programa". No destrossa la teva via perquè vulgui, si no perquè té un cervell dissenyat específicament per tergiversar les converses. No existeix maldat en el seu comportament, és que ha nascut així. Té tanta ànsia per posseir informació que recopila més de la que pot assimilar i acaba barrejant les dades. S'embolica amb les dades, amb els arguments i fins i tot amb les persones que els protagonitzen". 

Carlos Sobera, enfadat amb Avilés   Telecinco

José Antonio Avilés, esbroncat per Carlos Sobera aquest dimarts / Telecinco

"Tot això és molt graciós si no et toca, però quan ets el protagonista d'alguna de les seves històries absurdes... ho tens clar. Perquè et veus immers en una moguda amb la qual qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència. El que està clar és que no m'encaixa com a persona que expliqui notícies perquè no em transmet molta credibilitat, però sí que el compro com a liant professional. Vol estar a televisió i estar disposat a entrar en la batalla per aconseguir-hi un lloc", reflexiona el català.

 

Assegura que li interessa el seu personatge, però no té clar si tindrà recorregut a televisió quan acabi el concurs: "Fusta té, però necessita viure més per després explicar-ho. L'ofici d'anar corrents a explicar una tafaneria a algú ho fa com ningú, el que està bé per un temps però al final resulta esgotador". Una predicció dura que caldrà veure si es compleix. 

 

Més informació
 

Comentaris