La complicada relació de Jorge Javier amb l'alcohol

Jorge Javier Vázquez s'ha tornat a sincerar en la seva columna de 'Lecturas'. En aquesta ocasió ha volgut tractar un tema desconegut fins ara, la seva relació amb l'alcohol. Primer de tot ha volgut deixar clar que a casa seva mai no va estar bé dir que t'havies emborratxat: "A casa mai no ha begut ningú. El meu pare era de Bitter Kas sense alcohol i quan venien visites s'obria una ampolla de vi de manera excepcional. Jo no vaig fer botellón en la meva vida. És més, tot i que vivia en un barri tan complicat com San Roque, ami no vaig veure que els nois de tretze o catorze anys beguessin. Com a molt, un cigarro i això ja està molt mal vist".

Quan va beure alcohol per primer cop? Quan va començar a moure's per bars d'ambient: "Vaig començar a beure copes -gintònics, per ser més exactes- quan vaig començar a sortir per l'ambient gai. Com em donava ansietat entrar a un bar, només passar la porta, em dirigia a la barra i em demanava una copa. Només així aconseguia calmar el nerviosisme que em produïa estar envoltat d'homosexuals com jo. Després, ja la segona o tercera copa me la prenia per avorriment perquè no m'agradava la música, no trobava amb qui lligar o perquè aquell que m'agradava passava de mi".

Jorge Javier Vázquez, 'Sálvame'  Telecinco

Jorge Javier Vázquez, 'Sálvame' / Telecinco

"En general, la sorpresa no apareixia i tornava a casa sol i desemparat. I borratxo. Però com sempre he estat molt optimista tornava a sortir i a veure. Aquest és un dels motius pels quals he begut durant els següents anys, per avorriment en els bars i la incomprensió de la música", afegeix.

 

Però, a més a més, explica que durant els anys amb un nivell de feina més alt va fer servir l'alcohol com a ansiolític: "Era tal el nivell d'adrenalina que suportàvem en els platós que arribava el cap de setmana i ens excedíem. Va ser una època divertida, no ens enganyarem. Ens anava bé i després ho celebràvem".

Jorge Javier a Telecinco

 Telecinco

Jorge Javier afirma que s'ho ha passat molt bé en aquestes nits de festa, però que també hi ha hagut moments complicats: "Existeixen numerossíssims testimonis gràfics en els quals se'm veu fins i tot adormit en el sofà d'una discoteca. La gent es fotografiava davant meu com si fos un animal d'una espècia en extinció. Ja ho diu la meva mare, que no vol que begui perquè no es riguin de mi".

Més informació
 

Comentaris