El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier se sincera sobre la seva ruptura sentimental
  • CA

 

El presentador de ‘Sálvame’ Jorge Javier Vázquez va explicar fa uns dies que havia deixat la relació que feia 10 anys que mantenia amb la seva parella, Paco. I aquest dijous a la tarda n’ha donat tots els detalls a ‘Sálvame’: “No espero que torni, perquè no sé què passara ni em vull arriscar, però potser per protegir-me emocionalment no ho veig com una ruptura definitiva“. Preguntat per Mila Ximénez per si està tenint altres relacions, el presentador responia: “M’estic entretenint, perquè el meu estat ara es de solteria”. 

Jorge Javier anava més enllà i assegurava que “ara no vull una parella ni de broma. L’última cosa que em ve de gust és tenir parella ara”. I, en aquest context, Mila Ximénez li preguntava com s’imagina la tornada de Paco: “Jo no penso que tornarà. I no vull que torni ara. Ens coneixem perfectament tots dos i ara necessitem una època d’excedència sentimental”.

 

A més, el presentador acabava lloant a la seva exparella: “He estat 10 anys amb ell. No sé què passarà, però passi el que passi, només vull que sigui molt feliç. Ell continua tenint accés als meus comptes, al meu correu electrònic, al meu telèfon mòbil, a casa meva hi ha càmeres de vigilància i només ell té les contrasenyes. I sé que no farà res, perquè és una de les persones més íntegres que he conegut mai. I a una persona així creus que jo li podria desitjar mal? Només li puc desitjar que sigui molt feliç, amb mi o sense mi”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa