Jorge Javier, en contra de les parelles obertes: "M'he fet conservador?"

La vida íntima Jorge Javier Vázquez és vox populi, gairebé, gràcies a la transparència del presentador. És habitual que en comenti les novetats a la seva columna de 'Lecturas', la que aquesta setmana torna a centrar en la vida amorosa.

"Això de les meves cites de Tinder em porta a teoritzar sobre la parella amb els nois amb els quals quedo. Intercanviem impressions, opinions. Tard o d'hora s'acaba parlant de les parelles obertes, de la conveniència de deixar entrar o no a terceres persones per oxigenar relacions. Crec que en aquest aspecte m'estic tornant cada vegada més conservador", assegura.

 

I és que té clar que prefereix una relació monògama: "Entenc que quan portes un temps amb la teva parella et vingui de gust donar-te un meneo per allà, però no com a costum. Perquè llavors la teva parella deixa de ser-ho per convertir-se en un amic. I estic començant a entendre la parella com una cosa més profunda, una cosa com un compromís. Serà l'edat? La necessitat d'agafar-me a una cosa sòlida? No té a veure amb la moral ni res d'això, crec que és per una necessitat de no estar menjant-me el cap amb assumptes per als que, per educació, no estic preparat".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soltero. No escribo más ni menos.

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

"S'ho passarà millor amb l'altre? No en té prou amb el meu cos? Ja dic que comprenc que de sobte a ningú no li amarga un dolç, però a mi això de les jornades de portes obertes en la parella no em convenç. Com a molt, deixar-les ajustades. En qualsevol cas, he decidit que dels 50 als 60 estaré saltant de llit en llit", confessa el presentador català. De nou, sincer en temes íntims.

Més informació
 

Comentaris