Jorge Javier, amb depressió: "Estic trist, angoixat, amb por i apatia"

Jorge Javier Vázquez estarà present durant la gala final de 'GH VIP', un desig fet realitat que evidencia que està completament recuperat de l'operació cerebral a la qual es va sotmetre fa només un parell de setmanes. 

Arran d'aquesta nova intervenció, el presentador concedia una entrevista a 'Lecturas' en exclusiva en la qual feia una confessió sorprenent: que pateix depressió des que va patir un ictus el passat març. 

Ara en dona més detalls: "Vaig a teràpia cada setmana. Després de l'ictus vaig patir estrès posttraumàtic. Em vaig veure molt trist, amb moltes angoixes, pors, apaties... i sense il·lusió per res". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tengo ganas de que pase de una vez este año porque no me gusta aprender a palos.

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

"Em vaig quedar sense forces i, fonamentalment, em vaig quedar sense il·lusions. Fins i tot vaig arribar a pensar que no podria començar la temporada televisiva, que no tenia forces", explica el presentador.

 

"Pensava que la meva vida havia arribat al seu fi i que el que em quedava era passar-la sense pena ni glòria. A finals d'octubre vaig anar al psiquiatre i em va diagnosticar depressió. Per primer cop vaig plorar amb un professional". Una por que sembla que va dissipant a poc a poc.

Més informació
 

Comentaris