Jorge Javier s'acomiada de 'GH VIP' per passar per quiròfan

Jorge Javier Vázquez ha de tornar a passar per quiròfan, després de l'ictus que va patir fa uns mesos. Serà el proper 3 de desembre, i d'aquesta manera, el presentador es perdrà la recta final de 'GH VIP'. Així ho ha explicat ell mateix durant la gala d'aquest dijous, la de les últimes nominacions, i on ha anunciat que serà substituït els dimarts per Carlos Sobera, mentre que Jordi González s'encarregarà de la gala dels dijous i el debat. "Passo el testimoni al meu fidel company", ha dit Jorge Javier emocionat i amb Sobera en el plató.

A banda d'això, Jorge Javier també s'ha volgut acomiadar dels concursants de 'GH VIP': "No estaré en les properes setmanes, m'han d'operar, però tant de bo pugui estar amb vosaltres en la final. Vull donar-vos les gràcies per aquesta edició històrica, us continuaré veient des de casa, gràcies per tot", els ha dit el presentador. I, seguidament, s'ha dirigit explícitament a la seva amiga Mila Ximénez: "És una cosa programada i en principi no té tanta importància com la primera vegada. Mila, et vull tranquil·litzar, no et preocupis, a veure què passa. No sé quan ens veurem, però tranquil·la", li ha dit Jorge Javier a la seva amiga i companya de 'Sálvame'. Ella només plorava mentre escoltava les paraules de Jorge Javier.

 

Fes clic aquí per veure el vídeo del moment en què Jorge Javier s'acomiada dels concursants de 'GH VIP' i també de Mila Ximénez.

 

Comentaris