Jordi González, summament cruel i acusador amb una concursant

El debat de 'Supervivientes' d'aquest diumenge ha deixat imatges molt comentades. Primer de tot, va sorprendre l'actitud d'Isabel Pantoja, que sembla que s'està apropant molt a Colate... Es convertiran en la parella estrella de l'edició? 

Mentre tothom parlava d'això, però, Jordi González va protagonitzar un moment que li ha comportat un munt de crítiques a la xarxa. Per què? Els teleespectadors van recriminar-li la manera com va parlar a Violeta, qui havia hagut d'abandonar momentàniament el concurs per acudir al metge. I és que el presentador va acusar-la de voler posar-se malalta a posta.

Anem a pams. Tot començava amb la concursant lamentant que no volia menjar res perquè no es trobava bé. Molt marejada, els metges van evacuar-la per hidratar-la després d'uns dies sense menjar ni beure pràcticament aigua.

Violeta a 'Supervivientes'  Telecinco

 Telecinco

Aquesta actitud va treure a la llum la vena més desconfiada i malpensada de González, que va escridassar-la d'una manera molt cruel: "Per què no fas el que diuen els metges? No menges, no beus...". Una crítica que no sentava gens bé a Violeta: "Això és mentida. He begut moltíssim". 

"No és veritat. Com tampoc has menjat arròs blanc com dius. Dones per fet que som imbècils? No estaràs forçant la situació per abandonar 'Supervivientes' sense assumir la penalització? Per què estàs fent tot això?", deixava caure.

Ella, a la defensiva, va lamentar que l'estigués parlant així; el que va donar encara més ales al presentador català: "Hi ha centenars de milers de persones a les quals els hi encantaria estar en el teu lloc. Tu, que has aconseguit estar a 'Supervivientes', passes d'això. Et negues a beure les begudes isotòniques, dius que no t'agrada el menjar...".

 
Jordi González esbronca Violeta  Telecinco

Jordi González esbronca Violeta / Telecinco

Però Violeta seguia defensant-se: "No menjo perquè tinc molta angoixa i m'entren ganes de vomitar. No podia ficar-me res a la boca. Vull estar bé i tornar. M'has volgut deixar fatal".

Davant d'això, van retar-la donant-li una ampolla d'aigua: "Ara pots demostrar que això no és així. Et deixo meditant a veure si canvies d'actitud. Decideix si vols concursar com la resta de companys o vols marxar".

La va acusar de voler atenció i ser una estrella, seguint atacant-la sense parar. Tingui raó el presentador o no, sembla que a molts teleespectadors no els hi ha agradat que es posés així amb ella. Demanarà perdó? O estarà orgullós de l'escridassada que li ha fet? Com actuarà ara Violeta? 

 

Més informació
 

Comentaris