Jordi Évole, sobre la sentència del procés: "Pena màxima"

Aquest dilluns ha estat un dia molt dur a Barcelona. La publicació de la sentència del procès ha motivat que els independentistes sortissin en massa al carrer per manifestar-se i paralitzar l'aeroport, per exemple. Però també a la xarxa són molts els qui s'han mobilitzat. Presentadors de televisió o cantants, tots -excepte els influencers- volien dir la seva davant de les condemnes. 

L'últim a fer-ho ha estat Jordi Évole, que preferia esperar-se a la matinada per publicar la seva valoració davant la sentència. La seva opinió era de les més esperades, però ha arribat tard. Molts optaven per publicar imatges en negre o groc, mentre que ell només recorria a les paraules. 

Jordi Évole a 'Salvados'  La Sexta

Jordi Évole a 'Salvados' / La Sexta

No ha fet un paràgraf gaire llarg, per això. Només ha escrit sis frases curtes, però amb un missatge clar i contundent: "Acaba un dia que durarà anys. Sentència duríssima. No solucionarà res. Més distància entre uns i altres. El conflicte s'eternitza. Pena màxima", escrivia.

 

El periodista és un dels més seguits, el que s'ha evidenciat amb aquest missatge. I és que en poques hores la publicació ha aconseguit més de 5.000 RT i 20.000 m'agrades. La resposta generalitzada? Aplaudint que es mulli, encara que mai massa com és habitual en ell. L'han criticat, el que sembla impossible d'evitar, però ha aconseguit acontentar els seguidors amb aquest missatge. 

Més informació
 

Comentaris