Jordi Évole, "en xoc" pel testimoni d’una pacient amb coronavirus

Jordi Évole s'ha emocionat durant l'emissió del seu últim programa. Abans de mostrar la Rosalía més íntima, entrevistava una pacient amb coronavirus. La dona ha passat deu dies a l'UCI, però ho ha superat i té moltes ganes de donar ànims a altres persones que es troben en la mateixa situació que ella.

"Quan em vaig despertar estava a l'UCI. Li van dir al meu fill que les notícies no eren bones. Hi havia molt risc i es temien que no sortiria d'aquesta. La gent em va aplaudir quan vaig sortir de l'UCI. Em deien que molt bé, que havia estat una lluitadora i una campiona. Vaig plorant molt, perquè emociona. Són fantàstics. He passat tanta por aquests dies...", reconeixia visiblement emocionada.

"Tinc molta força i no sabia que era tan forta. Els metges s'estan deixant la pell, per això. Ara ja estic a planta i per això aplaudeixo cada dia amb totes les meves forces a les vuit de la tarda. Això sí, necessito veure la meva neta", afegia.

Una entrevista que emocionava molt el presentador, que reconeixia que s'havia emocionat molt: "Ets un sol enmig d'aquesta tempesta. M'ha deixat molt tocat per les teves forces i les ganes de viure. Estic en xoc, ha estat increïble".

 

Tot, després d'un missatge de la dona: "Tingueu il·lusió, fe i molta esperança perquè sortireu d'aquesta". 

 

Més informació
 

Comentaris