La nova xicota de Jordi Cruz, brasilera de 15 anys menys

Jordi Cruz és notícia aquestes últimes setmanes per la seva vida sentimental. El cuiner sempre ha mantingut en un segon pla les seves relacions, hermètic respecte la seva vida privada. Pocs detalls se sabien al respecte, simplement que sortia des de fa vuit anys amb Cristina Jiménez, la cap de recepció del seu restaurant ABaC. Ara, però, han decidit separar-se; una bomba que ha omplert les revistes del cor d'aquesta setmana... I és que el jutge de 'Masterchef' ja té nova xicota.

'Lecturas', de fet, publica unes fotos en exclusiva de l'ex de Cruz emportant-se coses de la casa en la qual convivien. Sola, amb roba còmoda i carregant capses al maleter del cotxe. Sembla que han acabat bé, per això, ja que 'El Mundo' assegura que segueix treballant -i seguirà- en el seu restaurant. 

Ara totes les mirades estan centrades en la nova xicota de Jordi Cruz, per això. Parlem de Rebecca Lima, una brasilera de 26 anys -15 anys menor que ell-. La revista 'Corazón' publica una sèrie de fotografies de la parella, als quals han enxampat sopant en un restaurant de Madrid i fent-se un munt de petons i carícies.

Jordi Cruz, portada de 'Corazón'

Jordi Cruz, portada de 'Corazón'

 

Es tracta d'una jove arquitecta que també es dedica a la moda, ja que és cofundadora d'una marca de banyadors i roba de platja. Algunes fonts afirmen que Cruz ja l'hauria presentat al seu cercle d'amics més íntims, de fet. Ara els seus seguidors esperen amb candeletes la primera aparició pública de la parella. 

Més informació
 

Comentaris (1)
Manel Fa 5 mesos
Guapissima Jordi. Ara sortiran totes les envejoses a criticate.