Joaquín Prat esbronca els polítics, que segueixen cobrant dietes

Joaquín Prat ha aprofitat l'escenari que li ofereix 'Cuatro al día' per esbroncar els polítics, que segueixen cobrant les dietes quan és obvi que no s'estan desplaçant ni estan menjant en restaurants. Un autèntic dineral que podria servir per comprar un munt de material sanitari, tan necessari aquests dies.

En total, segons els seus càlculs, els diputats del Congrés segueixen cobrant 628.000 € en dietes i els senadors afegeixen a 492.000 €. Unes xifres que han escandalitzat al presentador: "Com pots cobrar dietes de manutenció i desplaçament si el país està parat? Però on et desplaces? On menges si no és a casa teva? Com és possible, com és possible que no se'ls hi caigui la cara de vergonya en cobrar unes dietes de manutenció quan estem confinats a casa? O de desplaçament quan no surt ni de Déu?". 

 

Una de les col·laboradores va intentar justificar-ho: "Potser no els hi ha donat temps a descomptar-lo de les nòmines de març". Però aquesta suposició no convencia a Prat: "Estem confinats des del mes de març. Des de mitjans de març els autònoms no tenen activitat i la gent està sent víctima dels ERTOS. Des de mitjans de març no hi ha caixa. La gent no guanya diners".

"Insisteixo, no parlo de si cobren més o menys. Crec que la classe política està mal pagada per a l'enorme responsabilitat que tenen, però no pots cobrar una dieta de manutenció i desplaçament si no vas a treballar". 

Més informació
 

Comentaris