Mentre tothom estava pendent de l’exhumació de Franco, els reis Joan Carles i Sofia dinaven en un restaurant de Madrid en molt bona companyia. Així ho confirma la revista ‘¡Hola!’, que els enxampava amb la dissenyadora Carolina Herrera, Margarita Gómez-Acebo i Simeón de Bulgaria.
Tate, quedaba el remate… Mientras enterraban a Franco, los reyes eméritos se fueron a comer a Chueca con los reyes Simeón y Margarita de Bulgaria y Carolina Herrera. Informa la revista Hola ??? #escenografia pic.twitter.com/hiksficg82
— Patrycia Centeno (@PoliticayModa) October 25, 2019
Van escollir un cafè bistrot del barri de Chueca, especialitzat en foie, steak tartar, plats de bolets saltats i peix: des de lluç a la romana, fins a calamarsons. Un dels plats més característics? Les postres, un pastís Tatín amb gelat de vainilla.
Es tracta d’un restaurant petit, amb només 10 taules, amb una carta i un aire francès. Està regentat per María de Figueroa i Sartorius, filla de l’antic marqués de sant Damià, un dels genets espanyols més famosos.
S’haurien decantat per aquest en estar molt a prop d’una de les botigues més importants de Carolina Herrera, que hauria arribat caminant des d’allà. Una reunió molt curiosa que tenia lloc mentre traslladaven les restes del dictador, un tema que de ben segur que va sortir durant la conversa.
Sembla que la relació entre Joan Carles I i Sofia està millor que mai, molt més distesa que fa uns mesos. Han fet les paus o és una treva momentània?