El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joan Carles i Sofia, en un jet privat i un hotel de 5 estrelles per visitar la infanta Cristina
  • CA

Aquest cap de setmana hem vist una imatge insòlita, la dels reis Joan Carles i Sofia junts i còmplices a Alemanya. Després de mesos sense deixar-se veure públicament, el matrimoni reial ha viatjat fins a Hannover per animar el seu net Pablo Urdangarin durant un partit d’handbol.

 

L’estampa familiar era realment sorprenent, i és que ningú no s’esperava veure els reis emèrits a la grada amb la bufanda de l’equip. Per encara més inri, cal destacar que no hi van anar sols. I és que una somrient infanta Cristina treia pit de nen esportista al seu costat… així com Claire Liebaert, la mare d’Iñaki Urdangarin, i la infanta Elena

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Bekia (@bekiaes) el

 

‘El Mundo’ es fa ressò d’unes informacions que asseguren que Joan Carles i Sofia van traslladar-se fins allà en un jet privat, un privilegi que els col·loca en el centre de la diana mediàtica. Perquè, a més a més, cal afegir que tots van allotjar-se en un luxós hotel de cinc estrelles. El Kastens, situat en el centre de la ciutat, té un preu que oscil·la dels 160 € per nit fins als 600 €.

 

L'habitació de l'hotel dels reis Joan Carles i Sofia
L’habitació de l’hotel dels reis Joan Carles i Sofia | Hotel Kastens Hannover 
L'habitació de l'hotel dels reis Joan Carles i Sofia
 | Hotel Kastens Hannover
L'habitació de l'hotel dels reis Joan Carles i Sofia
| Hotel Kastens Hannover
L'habitació de l'hotel dels reis Joan Carles i Sofia
 | Hotel Kastens Hannover

 

Sembla que els emèrits segueixen units a la infanta Cristina però també a la família Urdangarin…. El que més va cridar l’atenció, per això, va ser veure com vibrava cadascú amb el partit de Pablo. Diuen que la infanta Elena va ser la més entusiasta: “Va celebrar els gols agitant la bufanda i, fins i tot, fent cops a la barana”. L’àvia Urdangarin, per la seva banda, duia una petita pancarta en la qual es podia llegir “Ànims!”. 

 

Els tornarem a veure paralitzant un partit d’handbol? Tornaran a visitar la infanta aviat? És millor la relació que mantenen amb ella que amb Felip i Letícia?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa