Elionor i Sofia, xerraires i amb vestits 'low cost' a la visita a l'hospital

El rei Joan Carles ja es troba a planta, després d'un parell de dies a l'UCI. L'operació cardíaca en la qual van implantar-li tres bypass va ser tot un èxit, el que demostra la seva evolució favorable i ràpida. L'últim comunicat mèdic, de fet, assegura que ja ha començat la rehabilitació. Aquest canvi d'escenari permet que la família pugui anar a visitar-lo sense tants problemes, el que ha ajudat a què les infantes Elena i Cristina vagin a veure com es troba acompanyades dels seus fills. La princesa Elionor i la infanta Sofia eren les úniques netes que quedaven per anar a saludar l'avi, una visita molt esperada que arribava aquest dimarts a la tarda.

El rei Felip i Letícia arribaven al centre hospitalari en el seu propi cotxe, acompanyats de les nenes. El Rei i Elionor van ser els protagonistes indiscutibles, molt somrients i parlant junts a càmera. Primer de tot van saludar els periodistes congregats i van entrar a passar una estona amb l'avi que els hauria deixat amb molt bon sabor de boca. En sortir, vam poder veure la Princesa parlant amb els mitjans de comunicació: un gest cada cop més habitual però que encara sorprèn. L'hereva va dir que l'havia vist molt bé i molt recuperat, una impressió que també recalcava Felip que tornava a destacar el bon humor que mantenia el seu pare.

Els reis i les filles, a l'hospital de Joan Carles  Europa Press

 Europa Press

Aquestes imatges ens van deixar uns quants titulars. El primer, l'actitud de Letícia. Somrient però molt atenta a tot, ja que se la va poder veure canviant de lloc Elionor perquè estigués al costat del pare en la seva conversa amb els periodistes. Un gest carregat de significat. I després, la sinceritat de la infanta Sofia. I és que van preguntar si li havien portat algun regal a l'avi i mentre que Felip deia que era una cosa íntima, a Sofia se li escapava: "Sí, una targeta".

Ara bé, del que parlen totes les revistes del cor és dels conjunts estilístics de les tres Ortiz. Sembla evident que la reina Letícia volia deixar que les filles destaquessin, per la qual cosa va optar per un look informal i còmode sense gaire misteri: camisa blanca, pantalons de quadres i vambes blanques. 

Els reis i les filles visiten Joan Carles a l'hospital  Europa Press

Europa Press

 

Com anaven les filles, però? Primer de tot cal destacar d'on és la roba que duien: dos models de Mango Kids. No és el primer cop que les veiem lluint dissenys d'aquesta marca low cost, el que evidencia que han heretat el gust de la mare per vestir roba més econòmica. Han triomfat, gràcies a dos conjunts boho chic que han combinat amb vambes blanques

El rei Felip i Elionor, davant l'hospital  Europa Press

 Europa Press

Elionor ha optat pel negre, en un vestit acampanat amb detalls brodats. Màniga curta, coll rodó i estampat decoratiu. El preu? 29,99 €. La seva germana, en canvi, ha lluït un vestit molt estiuenc de color blanc. Es tracta d'un model de cotó amb un panell brodat, màniga curta i volant d'estil eivissenc. Les revistes de moda ja somien despertes amb les futures aparicions públiques de les nenes, que podrien aconseguir esgotar vestits ràpidament. 

Més informació
 

Comentaris