Imatge preocupant de Joan Carles I: torna a tenir càncer de pell?

La salut del rei Joan Carles sempre ha tingut preocupats els més monàrquics. Ha hagut de passar per quiròfan en diverses ocasions, per problemes de mobilitat però també per altres tipus de mals. L'última intervenció? Per extirpar-li un carcinoma basocel·lular a la galta, el que va fer pensar el pitjor. I és que veure'l amb un blau a sota de l'ull i una tireta una mica més enllà no era un molt bon senyal... De fet, va fer pensar en un possible càncer de pell. La Casa Reial ho va negar, per això.

El rei Joan Carles, amb la infanta Elena durant la presentació del cartell de San Isidro

Europa Press

Des de llavors no ha aparegut gaire públicament, encara que sí que l'hem vist amb molt bona sintonia amb la reina Sofia. Junts acudien a la capella ardent de Rubalcaba, poc abans de gaudir d'un matí de tennis durant el partit de Rafa Nadal. Còmplices i somrients, en unes imatges que feia molt que no es veien.

Aquest dimecres, per això, hem tornat a veure l'emèrit. En aquesta ocasió ha acudit sol a un dels seus escenaris preferits, la plaça de toros de Las Ventas. No s'ha volgut perdre l'última de les corregudes de la fira de San Isidro, el que ens ha permès veure'l en un estat que ha tornat a preocupar

 
Rei Joan Carles a Las Ventas  Europa Press

Europa Press

Rei Joan Carles   Europa Press

 Europa Press

Per què? En incrementar-se els rumors de càncer de pell, ja que s'ha posat una altra tireta a la galta després de dos mesos de l'última. Li ha tornat a sortir un carcinoma? No s'ha cuidat suficient? La Casa Reial no ha volgut emetre cap comunicat al respecte, el que fa pensar el pitjor... Està més malalt del que diuen?

Més informació
 

Comentaris