Joan Carles, il·lús: "Compto els dies per tornar a Espanya"

Continua l'exili de Joan Carles I, que va decidir refugiar-se dels problemes en el luxe més escandalós d'Abu Dhabi. La raó d'aquesta elecció? Estar convençut que un xeic àrab era l'únic tipus de persona amb capacitat de protegir-lo, tal com revela Pilar Eyre a la columna de 'Lecturas'. Del que no s'ha lliurat, ni ho farà, és de l'autèntica fúria col·lectiva que l'espera en un hipotètic retorn a Espanya. 

I és que fonts properes al Borbó afirmen que té moltes ganes de tornar, ja que troba massa a faltar la bona vida a Espanya... i això que allà sembla que està ben acompanyat: "Les seves bones amigues no el deixen sol. Està lluny del seu país, sí, però en bona companyia. Companyia femenina durant aquest mes i mig que fa que gaudeix d'una privacitat tan absoluta com la que mai no ha tingut? Hi ha senyores, per descomptat", revela la cronista reial.

No és cap sorpresa, però, que aprofiti aquesta separació de Sofia de Grècia per gaudir d'altres dones. Però, com dèiem, es veu que no fa més que lamentar estar lluny de casa. Així ho comunica pràcticament cada dia amb els seus amics: "Als amics els confessa que, malgrat tot, troba a faltar la vida a Espanya perquè, per molt malament que l'hagi tractat, segueix sent el seu país. De fet, sempre els diu que compta els dies que li queden per tornar".

El rei Joan Carles, en una foto d'arxiu   Europa Press

El rei Joan Carles, en una foto d'arxiu / Europa Press

 

La Casa Reial encara no s'ha pronunciat al respecte, el que fa intuir que aquest retorn trigarà... o que no s'arribarà a produir. Seria una autèntica bomba de rellotgeria, del que són plenament conscients. Mentre això no passa, Joan Carles continua vivint com un rei en un país en el qual no importen tots els delictes que hagi comès. 

 

Comentaris