Jiménez Losantos, penedit: "Vaig votar VOX i ara no ho tornaria a fer"

A Federico Jiménez Losantos no li fa vergonya manifestar la seva opinió política, més aviat tot el contrari. Li encanta evidenciar que no té pèls a la llengua i criticar tots aquells que discrepen amb ell. El locutor i presentador ha aprofitat l'espai que té en el seu programa de ràdio per tornar a demostrar que és transparent en aquest sentit.

Què ha dit ara? Que es penedeix del seu vot durant les eleccions del 10-N. Com era d'esperar, no ha tingut manies i ha confessat a qui va dipositar la seva confiança política: a VOX. El problema? Que ara està enfadat amb ells.

"Vaig votar VOX. Millor dit, vaig votar Abascal. Però després del que va passar al Congrés... ja no ho faria. El que vaig veure ahir em va semblar un arranjament amb Sánchez", exposa en relació amb l'entrada de Pisarello d'Unidas Podemos a la mesa del Congrés i l'absència d'un "patriota" com José María Espejo-Saavedra.

Federico Jiménez Losantos

Federico Jiménez Losantos / EsRadio

 

"El moviment dels hooligans de Monasterio i companyia només té com a objectiu deixar fora de joc el PP i al partit taronja". Aquestes maneres considera que són típiques dels "nous rics de la política" i que els acabaran portant al desastre.

El presentador ha evidenciat el seu malestar amb el partit d'extrema dreta de nou, una crítica que arriba quinze dies després de la que va fer a Ortega Smith: "Ha tornat a ficar la pota. No hi ha pal que aguanti la seva vela. Hi ha moments en els quals hom s'ha de callar... És un tossut!". Caldrà veure si VOX torna a guanyar-se la seva confiança, el que de ben segur comentarà més endavant.

Més informació
 

Comentaris