Losantos: "Albert Rivera era insuportable, pensava en Malú i no en Espanya"

Bertín Osborne i Federico Jiménez Losantos han sopat junts, el que els ha donat ales a mantenir una conversa plena de detalls sucosos. Podrem veure el contingut la setmana vinent, en el proper programa de 'Mi casa es la tuya'. Ara bé, per tal d'anar generant expectació, Telecinco ha emès un avanç bastant llarg amb els millors moments de l'entrevista.

El locutor mai no ha tingut pèls a la llengua, el que es demostra en una conversa en la qual critica a tothom. Primer de tot, però, presenta la seva dona i parlen de la seva època de rojos: "Ja no em queda de rojo ni la roba interior... Però érem rabiosament d'esquerres. Vivíem en una comuna quan érem joves, vaig estar uns anys en el partit comunista... Fins i tot van detenir la meva dona, a mi em van segrestar i disparar com a represàlia. Tinc molts enemics".

 

Què opina sobre la situació política actual? Diguéssim que no és molt fan del nou govern de coalició: "Han destruït el règim constitucional i tot acabarà molt malament". I sobre els polítics? De Mariano Rajoy no té molt bon record: "No el trobo a faltar". I sobre la dimissió d'Albert Rivera? "Mira... Durant l'últim any estava insuportable. Només pensava en Malú, no en Espanya".

Però també té temps de criticar a María Teresa Campos, a qui acusa d'haver-se deixat captivar per Edmundo Arrocet. En total, una entrevista molt completa que veurà la llum ben aviat. 

Més informació
 

Comentaris