Jessica Simpson relata com van abusar d'ella sexualment quan era una nena

La vida de Jessica Simpson no ha estat fàcil. Malgrat ser una cantant d'èxit, ser mare de tres fills i tenir una fructífera línia de roba i accessoris, la vida personal de l'estrella ha estat carregada d'alts i baixos, ruptures i problemes amb l'alcohol. Va ser l'any 2017 quan Simpson va tocar fons i va deixar la beguda, començant un procés de recuperació en el qual va comptar amb suport mèdic, familiar i psicològic. Mentre passava per aquest dur cop, la cantant va prendre la decisió de començar a escriure les seves memòries, que ara han vist la llum. Jessica Simpson ha parlat amb la revista People sobre com va ser començar el seu camí cap a la recuperació i què va ser el que va desencadenar la seva addicció a la beguda.

L'any 2017 va ser clau en la vida de Jessica, més concretament el dia d'Halloween. "Vaig pensar que era massa jove per a escriure unes memòries, però no em vaig adonar de tot el que havia de dir fins que realment em vaig sentir connectada amb això a través de la música i l'escriptura", comença dient. "Va ser llavors quan vaig començar veritablement a travessar en profunditat el dolor que estava experimentat, i em vaig adonar que havia tocat fons". En aquest punt de la seva vida, Simpson prenia alcohol des de primera hora del matí, recordant que fins i tot arribava borratxa a les reunions escolars dels seus fills.

Però va ser durant la festa d'Halloween que van celebrar aquest any quan es va adonar veritablement de com estava destrossant la seva vida. Mentre el seu equip la convertia en la cantant de country Willie Nelson, Jessica va perdre el coneixement; i quan el seu marit li va preguntar una estona després si volia preparar als nens, ella es va adonar que no estava en condicions d'ajudar: "Estava aterroritzada de deixar que em veiessin en aquest estat. Em fa vergonya admetre que no sé qui els va posar les disfresses aquesta nit", reconeix Simpson. Així que, la cantant va prendre una pastilla per a dormir i es va amagar dels seus fills, tement haver-los fallat. "Em vaig amagar fins que van marxar i després vaig beure", comenta.

Va ser llavors quan es va adonar que necessitava ajuda i va acudir al seu cercle íntim: "Necessito aturar-me. Alguna cosa ha de parar. I si és l'alcohol el que està causant tot això i empitjorant les coses, ho deixo", aquestes van ser les paraules amb les quals Jessica va buscar ajuda per a deixar la seva addicció a la beguda. I des d'aquest moment s'ha mantingut sòbria.

 

Va començar així el seu camí cap a la recuperació. Totes les persones del seu voltant es van mobilitzar per a ajudar-la i va començar a anar a teràpia dues vegades per setmana. Així, va començar a fer front a l'ansietat i el dolor emocional que portava anys patint. "La sensació d'estar sola i espantada enmig de la foscor m'havia acompanyat des que van abusar de mi quan era una nena", explica, trobant aquí la raó de la seva caiguda a la beguda. "Va ser un viatge emocional molt llarg i dur. Però no hi ha millor regal que estar sòbria. No hi ha millor regal que pugui fer als meus fills, no hi ha millor regal que pugui fer al meu marit. Més important encara, no hi ha millor regal que pugui fer-me", finalitza la cantant.

 

 

Comentaris