Jennifer López, al gimnàs amb una bossa de cocodril de 100.000 €

Jennifer López és considerada com una de les cantants i actrius nordamericanes de més èxit. Amb milers i milers de fans, no para d'omplir escenaris de tot el món i de recaptar milions de dòlars en les produccions en les quals participa. Les revistes de moda analitzen cada conjunt estilístic que duu, el que provoca que acapari un munt de portades.

L'última ha estat per una fotografia ben curiosa. I és que sembla que té com a lema el mític 'antes muerta que sencilla'. Per què ho diem, això? Perquè els paparazzi l'han enxampat per un carrer de Miami, quan es disposava a anar al gimnàs, amb un look surrealista.

Vestida amb un conjunt esportiu de Beyond Yoga en blanc i tocs daurats, el que va completar amb unes vambes Adidas. Fins aquí tot bé, un outfit esport per anar al gimnàs. Però el que ha cridat l'atenció ha estat la bossa que duia, una excentricitat que no ha passat desapercebuda... I és que ha anat al gimnàs amb una bossa d'Hermès, el model Birkin de pell de cocodril. 

Hermès Himalaya : Christie's

Hermès Himalaya / Christie's

 

Molts el consideren com la bossa més cara del món, ja que el seu preu no baixa dels 100.000 €. De fet, en una subhasta a Christie's el van arribar a vendre per 217.144 €, una xifra escandalosa.

Es tracta d'un dels models més sol·licitats del moment, una bossa de la prestigiosa marca d'Hermès confeccionat amb pell de cocodril de l'Himàlaia, una de les pells més cares i exclusives del món.

Al gimnàs amb una de les bosses més cares del món, una excentricitat que només poden permetre's estrelles com Jennifer López. 

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?