Els Javis carreguen contra VOX: "Hem de deixar de parlar d'ells, són absurds"

Els Javis han aconseguit fer-se un lloc important dins del món cinematogràfic espanyol. El matrimoni format per Javier Calvo Ambrossi no para d'acumular un èxit rere un altre, el que els dona ales per acudir a diferents platós de televisió. Aquest cap de setmana, per exemple, han estat convidats a 'La Sexta Noche' per presentar la seva nova aventura televisiva: crear una sèrie sobre La Veneno. Ara bé, les declaracions que més han cridat l'atenció d'aquesta entrevista han estat sobre un tema completament diferents.

Los Javis  La Sexta

Los Javis /  La Sexta

Són coneguts per no tallar-se un pèl a l'hora de parlar sobre política i homosexualitat. No ho han tingut fàcil, des que van sortir de l'armari, per la qual cosa consideren que s'hauria de lluitar amb contundència contra el discurs homòfob d'alguns partits polítics... com VOX.

Precisament contra ells han carregat durament a La Sexta, a propòsit de la discussió sobre el dia de l'orgull gai madrileny: "Si volen portar la festa de l'orgull a un altre lloc, és perquè clarament hi ha homofòbia. L'orgull no és només una festa, és una manifestació. Estem parlant que no és l'orgull gai, sinó l'orgull LGTBI. Engloba moltes altres sigles de tot un col·lectiu que no està visibilitzat. Encara hi ha moltíssimes coses a fer. VOX ha fet la seva campanya publicitària partint de l'odi general. És hora que deixem de parlar d'ells".

 
Los Javis  La Sexta Noche

La Sexta Noche

Unes contundents declaracions amb les quals no es van quedar contents: "Hem de deixar de donar importància al que diu VOX. És absurd el que diuen i el que diuen que volen fer. Estem vivint en un moment en el qual dir barbaritats és publicitat, s'ha vist amb Donald Trump i es veu amb aquest partit". Una entrevista que torna a evidenciar el compromís de la parella amb els drets LGTBI.

Més informació
 

Comentaris