El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Javier Cárdenas, destrossat per la mort del seu pare
  • CA

 

El presentador Javier Cárdenas està absolutament destrossat per la mort del seu pare. Així ho ha publicat ell mateix a les seves xarxes socials: “Ja sabeu que no sóc de publicar temes molt personals però hi ha amics que desitgen acomiadar-se del meu pare. I dir-vos que quan era petit admirava al meu pare. Després arriba l’adolescència i t’allunyes. Creus que un pare o una mare duren per sempre. Però per sort et fas gran i valores la immensa sort de tenir com a pare a un home tan bo. I dono gràcies a la vida d’haver tingut una relació tan estreta amb ell aquests anys. D’haver-nos donat tant d’amor”, ha dit Cárdenas. En aquesta línia, ha afegit: “No imagineu com trobaré a faltar aquelles trucades que em feia per donar-me ànims i afecte. Per explicar-me els seus sentiments quan vaig venir al món, en definitiva, per dir-me sense parar com m’estimava”.

 

I conclou Cárdenas: “No imagineu el buit que em queda i us animo a dir als vostres pares cada dia el què sentiu per ells. Per a qye quan arribi el dia us sentiu en pau. Se’n va el meu AMIC més que el meu pare. Treballador, honest, incansable, maco d’allò més i sobretot bona persona. Molt molt bona persona. T’estimo papà. Et porto a la meva ànima“. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya sabéis q no soy de publicar temas muy personales pero hay amig@s q desearan despedirse de mi padre. Y deciros q cuando era pequeño admiraba a mi padre. Luego llega la adolescencia y hay un desapego y te alejas. Crees q un padre o una madre duran para siempre. Pero por fortuna te haces mayor y valoras la inmensa suerte de tener como padre a un hombre tan bueno. Y doy gracias a la vida de poder haber tenido una relación tan estrecha con el estos años. De habernos dado tanto amor. No imagináis lo q echaré de menos esas llamadas q me hacia para darme ánimos y Cariño. Para explicarme sus sentimientos cuando vine al mundo, en definitiva, Para decirme sin parar lo mucho q me quería. No imagináis el vacío que me queda y os animo a decirles a vuestros padres día tras día lo q sentís por ellos. Para q cuando llegue el día os sintáis en paz. Se va mi AMIGO más q mi padre. Trabajador, honesto, incansable, guapo a rabiar y sobre todo buena persona. Muy muy buena persona.Te amo papá. te llevo en mi alma GUAPO!.

Una publicación compartida de Javier Cárdenas (@_javiercardenas) el

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa