Jaime Peñafiel, defensor del rei Joan Carles: "Deixem-lo morir en pau"

Jaime Peñafiel sempre ha reconegut públicament que és fidel seguidor del rei Joan Carles. L'ha defensat fins i tot amb les polèmiques més escandaloses, el que torna a demostrar en la columna d'aquest cap de setmana a 'El Mundo'.

Ho ha fet en un escrit que aprofita per contestar un dels seus companys al diari, que hauria demanat que el rei Felip actués i fes fora definitivament al rei Joan Carles. El cronista reial considera que s'equivoca i exagera: "Exigir a Felip VI que remodeli una vegada més la família reial, deixant el seu pare sense títol i expulsant-lo de La Zarzuela no és de rebut, estimat amic. Bastant el va humiliar ja, i a més a més públicament, en retirar-li l'assignació econòmica. Deixem-lo morir en pau".

Considera que el rei Felip ja ha jutjat públicament els 'pecats' del seu pare i que no cal burxar la ferida: "Molts fills comencen la seva vida estimant els pares però quan creixen s'atreveixen a jutjar-los. Una cita d'Oscar Wilde que pot aplicar-se a Felip VI i també a Llorenç de Bèlgica. Ambdós han jutjat públicament els seus pares, els reis emèrits Joan Carles i Albert. En el primer cas per problemes econòmics i en el del príncep belga per delictes relacionats amb menors". 

Els reis Joan Carles i Sofia   Europa Press

Els reis Joan Carles i Sofia / Europa Press

 

"Veritat o mentida, l'actitud crítica i l'esquinç emocional de Felip i Llorenç als seus respectius pares no són un exemple. Cert és que l'exrei Albert, com l'exrei Joan Carles, no estan tenint una jubilació molt feliç. Els motius del rei espanyol es coneixen molt bé", afegeix el cronista. 

Més informació
 

Comentaris