Preocupa l'estat de salut de Jaime Ostos: "No es recuperarà"

Aquest any ha estat molt complicat per a Jaime Ostos, que ha patit molts problemes de salut. A l'agost va aparèixer amb crosses visiblement desmillorat, mentre que un parell de mesos després era la dona qui preocupava en anunciar davant dels mitjans de comunicació que Ostos no es trobava bé. El pitjor va arribar al novembre, quan va haver de ser ingressat a l'hospital com a conseqüència d'un edema agut de pulmó. Va arribar a perdre 15 kg, el que empitjora la situació.

Ha estat ingressat durant tres mesos, però està lluny de millorar. Així ho ha confessat el seu fill, Jacobo Ostos, a 'Socialité': "Estant en aquesta situació no pot agafar un cotxe, ha d'estar a casa. Va del menjador a l'habitació i poc més. Fa vida tranquil·la a casa, amb dolors molt aguts. La columna vertebral està tocant els nervis i això és el que dificulta tot el moviment". 

"No es recuperarà... Però està més animat que fa un parell de mesos. La nit de Nadal va sopar a casa de la meva tieta i ha recuperat pes. Avui li han fet unes proves i ha estat amb més dolor. La meva mare li fa d'infermera personal, però ens té a tots al seu servei. Ens xoca que una persona que no parava quieta ara no es pugui ni moure", explica el fill. 

Jacobo Ostos parla de la salut del pare a 'Socialité'   Telecinco

Jacobo Ostos parla de la salut del pare a 'Socialité' /  Telecinco

 

Una situació molt difícil per a tota la família, que veu com l'extorero empitjora cada vegada més.  

Més informació
 

Comentaris