Iván de 'GH 2010': "Un home em va oferir 60.000 € a canvi de sexe"

Iván Madrazo ha estat un dels concursants de 'Gran Hermano' més controvertits des de l'inici del reality. El guanyador de l'edició del 2010 va demostrar no tenir cap pèl a la llengua, així com un mal caràcter que va fer que se'n parlés molt. Ha estat desaparegut des de llavors, per això, encara que continua lligat a la televisió amb un programa a Pride Channel TV.

'El Español' ha volgut entrevistar-lo ara que s'està parlant molt d'Only Fans, una pàgina web que permet guanyar diners a canvi d'oferir continguts personals exclusius als teus subscriptors (que paguen per tenir-hi accés). Això ha obert un ample ventall de possibilitats a les persones conegudes, que ho veuen com una oportunitat de fer diners a canvi de publicar fotografies pujades de to o d'explicar intimitats. S'ho ha plantejat Iván Madrazo? Ell assegura que no perquè s'està intentant guanyar la vida d'una altra manera: "Quin futur té això? Publico una foto sensual i després què faig? No, no m'ho plantejo".

Ara bé, reconeix que és conscient que podria arribar a guanyar molts diners. L'exemple més clar? Que li van oferir 60.000 € per mantenir relacions sexuals amb un home: "Em va trucar un empresari de Pamplona perquè un altre home estava interessat. He tingut moltes ofertes... Si ensenyés els missatges que rebo a Instagram...". L'exconcursant es mostra molt indignat amb la falsedat que regna a Instagram: "És una malaltia. Quina vergonya.... Veus 300 noies espectaculars a bord de iots, però no mostren el seu patrocinador, a l'avi que després vol cobrar la factura". 

Iván Madrazo i altres exconcursants de 'GH'   Europa Press

Iván Madrazo i altres exconcursants de 'GH' / Europa Press

 

Reconeix que en la seva època de més fama va arribar a embutxacar-se molts diners: "En els debats es cobraven molts diners i a les entrevistes també. Mínim et pagaven 30.000 €, no és com ara...". Un món en el qual s'ha mogut una quantitat indecent de diners, el que encara passa en certes cadenes. 

Més informació
 

Comentaris